Δεν φαντάζεστε τι ετοιμάζουν ο Barack και η Michelle Obama

Μετά τον κόσμο της πολιτικής ο Barack και η Michelle Obama ετοιμάζονται να κατακτήσουν και αυτόν της τηλεόρασης μέσω της συνεργασίας τους με τη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή για την διαδικτυακή ενοικίαση ταινιών και την παροχή video streaming ξένων εκπομπών και σειρών. Τώρα που δεν είναι πλέον προεδρικό ζευγάρι και έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο δραστηριοποιούνται με διάφορα προσωπικά projects, τα οποία τους κρατούν συνεχώς στην επικαιρότητα, και κάπως έτσι αποφάσισαν να επισυνάψουν και συνεργασία με το Netflix για μια σειρά από high profile shows. Πρόκειται για μια πολυετή συνεργασία στην οποία το ζεύγος Obama θα συμμετέχει σε ρόλο παραγωγού σε νέες σειρές, εκπομπές, αλλά και ντοκιμαντέρ. Η αλήθεια είναι πως φήμες για την απασχόληση του ζευγαριού στο επιχειρηματικό κόσμο υπήρχαν καιρό με Amazon και Apple να τους διεκδικούν, αλλά το Netflix κατάφερε τελικά να τους«κερδίσει». Η συμφωνία πλέον έχει κλείσει και η είδηση μάλιστα επιβεβαιώθηκε και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο twitter.

«Μία από τις απλές χαρές της θητείας μας ήταν ότι συναντήσαμε τόσους πολλούς συναρπαστικούς ανθρώπους και ότι τους βοηθήσαμε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με ένα ευρύτερο ακροατήριο” δηλώνει χαρακτηριστικά ο Barack Obama και συνεχίζει λέγοντας “γι’ αυτό εγώ και η Michelle είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix – ελπίζουμε να δημιουργήσουμε νέες δημιουργικές φωνές ικανές να προωθήσουν μεγαλύτερη κατανόηση ανάμεσα στους ανθρώπους και να τους βοηθήσουμε να μοιραστούν τις ιστορίες τους με όλο τον κόσμο”.

EXCLUSIVE: Mid-Atlantic Inaugural Ball
splashnews

Εμείς έχουμε μεγάλες προσδοκίες από τους δημιουργικούς Obamas και αναμένουμε την κυκλοφορία όλων των παραπάνω με αγωνία.

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα