Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι επέλεξε να φορέσει η Καίτη Γαρμπή και έριξε το internet

Η Καίτη Γαρμπή αποφάσισε να ρίξει το Internet όπως διαβάζουμε στο Peoplegreece.com. Όχι όμως με κάποια σέξι φωτογραφία της, ή με ένα ενσταντανέ με τον Διονύση Σχοινά ή κάποιο video από εμφάνισή της.

Αντίθετα η ίδια ανέβασε στα προφίλ της στα social media ένα στιγμιότυπό της, στο οποίο φοράει ένα hoodie με αυτιά λύκου και στάμπα από το «Τwilight» και αμέσως απέσπασε χιλιάδες likes και comments από όλους τους followers της.

Η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές, ότι είναι οπαδός των ταινιών –τις έχει δει μάλιστα άπειρες φορές μαζί με το γιο της, Δημήτρη.

H τραγουδίστρια μια περίπου εβδομάδα μετά το τέλος των άκρων επιτυχημένων εμφανίσεών της στο Central Live Clubbing –ήταν μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Ναταλία Γερμανού– ετοιμάζεται για συναυλίες και για την ηχογράφηση των νέων της τραγουδιών –ένα μικρό δείγμα πήραμε από το «Ελεύθερη», που ήδη έχει αγαπηθεί πολύ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

kaiti-garbi-twillight

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Καίτη Γαρμπή: Το ιδιαίτερο ρεκόρ που κατέχει στην Eurovision

Διονύσης Σχοινάς: Δείτε τον να δηλώνει δημόσια τον έρωτά του για την Καίτη Γαρμπή

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα