Demi Lovato: Η μάχη της αγαπημένης μας τραγουδίστριας με τα ναρκωτικά

Demi Lovato: Η μάχη της αγαπημένης μας τραγουδίστριας με τα ναρκωτικά

Η Demi Lovato αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες, που ξεχώρισε από μικρή ακόμη ηλικία και πλέον, στα 25, έχει μία καριέρα που πολλές θα ζήλευαν. Ωστόσο, αν και φαινόταν να τα έχει όλα, να χαίρει του θαυμασμού εκατομμυρίων fans και να μην της λείπει κάτι, εκείνη δεν ένιωθε πως αυτή η ζωή ακριβώς την γέμιζε. Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι στις 24 Ιουλίου νοσηλεύτηκε όταν την βρήκαν το απόγευμα να έχει λάβει υπερβολικά μεγάλη δόση ηρωίνης, σκηνικό που μας παρέπεμψε αμέσως στην Amy Winehouse.

Μία πηγή του περιβάλλοντός της είπε στο Us Weekly: «Το νοσοκομείο έχει τοποθετήσει δύο security guards έξω από το δωμάτιό της και έχουν οδηγίες να μην αφήνουν να την επισκεφθεί κανείς αν δεν τον εγκρίνει η μαμά της. Ολόκληρος ο όροφος είναι βασικά πιασμένος για αυτήν και τα διπλανά της δωμάτια παραμένουν άδεια για να της δώσουν την μέγιστη ιδιωτικότητα.»

Στο πλάι της σαν φύλακας-άγγελός της είναι πάντα η μητέρα της, ενώ η οικογένεια ευχαρίστησε όλους όσους την υποστηρίζουν και στέλνουν τις ειλικρινείς ευχές τους.

Ο εκπρόσωπός τους είπε σε γενικές γραμμές πως η Demi είναι πλέον ξύπνια και πωη η οικογένειά της θέλει να εκφράσει το ευχαριστώ της σε όλους για την αγάπη, τις προσευχές και την υποστήριξη. Ωστόσο, διευκρίνησε πως πολλά από όσα ακούγονται αποτελούν παραπληροφόρηση και fake news, με την οικογένειά της να επιθυμεί την διατήρηση χαμηλών τόνων και ιδιωτικότητας.

Το αστυνομικό τμήμα του Los Angeles επιβεβαίωσε στο περιοδικό The Hollywood Reporter

ότι δέχθηκαν μία κλήση στο 9-1-1 για ένα φαινόμενο υπερβολικής δόσης στις 11:39 το πρωί στο Hollywood. Αρνήθηκαν βέβαια να δώσουν το όνομά του θύματος ή να πούν ποια ήταν η ουσία εξάρτησης που προκάλεσε το επεισόδιο. Έτσι έχουμε ακούσει πολλά τις τελευταίες μέρες, με αρχικά τους περισσότερους να είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για ηρωίνη, αλλά με πηγές της οικογένειάς της να το αρνούνται. Η αλήθεια είναι πως και η ίδια η Demi έχει μιλήσει στο παρελθόν για την μάχη της με εξαρτήσεις, λέγοντας όμως πως είναι νηφάλια για έξι χρόνια, αλλά τον φετινό Ιούνιο με το τραγούδι  “Sober” επιβεβαίωσε την υποτροπή της.

Ας ευχηθούμε να γίνει καλά σύντομα και να καταφέρει να είναι υγιής και σωματικά και ψυχικά.

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα