Δέκα σπουδαίοι άνθρωποι που παράτησαν το σχολείο

Δεν είναι πως νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, που εγκατέλειψαν το σχολείο. Το έκαναν γιατί ένιωσαν πως έτσι ΕΠΡΕΠΕ να γίνει. Ο λόγος για τους δέκα επιτυχημένους celebrities που θα δείτε παρακάτω και οι οποίοι θυσίασαν χωρίς δεύτερη σκέψη το σχολείο προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Nicolas Cage

Nicolas Cage

O 53χρονος Nicolas Coppola, όπως ήταν γνωστός τότε, παράτησε το σχολείο στα 16 του προκειμένου να ασχοληθεί με την υποκριτική. Είναι ανιψιός του σκηνοθέτη Francis Ford Coppola και μάλιστα άλλαξε το επίθετό του από Coppola σε Cage, ώστε να μη θεωρηθεί ότι ευνοήθηκε στην καριέρα του λόγω της συγγένειάς του με τον πασίγνωστο σκηνοθέτη. Όπως απεδείχθη, πολύ καλά έκανε.

Cameron Diaz

caqmeron diaz

Η 45χρονη φοιτούσε στο Long Beach Polytechnic High School στην Καλιφόρνια αλλά τα παράτησε για να εργαστεί σαν μοντέλο με το πρακτορείο Elite. Στα 22 πήρε τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο στην ταινία Μάσκα και έκτοτε η καριέρα της διέγραψε ανοδική πορεία.

Al Pacino

Al-Pacino

Ο 77χρονος στην ηλικία των 17 παράτησε το σχολείο προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του. Σήμερα, θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, καθώς έχει ερμηνεύσει μερικούς από τους πιο αξιομνημόνευτους ρόλους στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου

Marilyn Monroe

marilyn monroe

Η θρυλική Marilyn Monroe, ή Norma Jeane Baker κατά τα μαθητικά της χρόνια ξεκίνησε να φοιτά στο Van Nuys High School το 1941. Δύο χρόνια μετά, εγκατέλειψε το σχολείο προκειμένου να παντρευτεί. Η τεράστια επιτυχία, ήρθε λίγα χρόνια αργότερα. Σε ηλικία είκοσι ετών ήταν ήδη παντρεμένη και διαζευγμένη. Πρώτος ο φωτογράφος του στρατού Ντ. Κόνοβερ την ανακάλυψε και την έκανε από καστανή ξανθιά ανοίγοντάς της το δρόμο για την 20th Century Fox.

Ryan Gosling

Ithopoioi pou exoun groups Ryan Gosling

Ο 37χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στη δημοφιλή παιδική σειρά The Mickey Mouse Club μαζί με τους Spears, Aquilera και Timberlake. Παράτησε το σχολείο στα 17 για να γίνει ηθοποιός και μετακόμισε στη Νέα Ζηλανδία για να εργαστεί στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Young Hercules. Σήμερα, θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen, homepage, 600*600

Η 37χρονη καλλονή σταμάτησε την εκπαίδευση της σε ηλικία 14 ετών όταν και ανακαλύφθηκε από το Elite Model Management. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Μία σούπερ επιτυχημένη πορεία στο χώρο του modelling.

Robert De Niro

deniro

Ο 74χρονος παράτησε το σχολείο τη δεκαετία του ΄60 προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική στη Stella Adler Conservatory. Σήμερα, θεωρείται από πολλούς ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του καθώς και ο πιο σημαντικός εν ζωή.

Robert Downey Jr.

780208-actors-grayscale-robert-downey-jr-simple-background-suit

Ο 53χρονος έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο του στην ηλικία των πέντε λόγω του επίσης ηθοποιού πατέρα του. Στα 16 παράτησε το σχολείο προκειμένου να ασχοληθεί σοβαρά με την υποκριτική. Αν και πέτυχε στο χώρο, δεν έλειψαν τα προβλήματα με το νόμο και τις καταχρήσεις.

Hilary Swank 

Hilary_Swank_13

Η 43χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός άφησε το South Pasadena High School της Καλιφόρνια για να γίνει ηθοποιός. Ήταν ανακάλυψη της παραγωγού Suzy Sachs, η οποία την εντόπισε και την ενθάρρυνε να πρωταγωνιστήσει σε παιδικές παραστάσεις, από την ηλικία ακόμη των 9 ετών.

Johnny Depp

johnny-depp-invisible-man-reboot-universal-monster

Ο 54χρονος παράτησε το σχολείο στα 15 για να γίνει μουσικός και στο εξής επιβίωνε κάνοντας ευκαιριακές εργασίες.  Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 συνόδευσε έναν φίλο του σε κάστινγκ ταινίας όπου ανακαλύφθηκε ο ίδιος και πήρε τον πρώτο του ρόλο. Σημαντική ώθηση στην καριέρα του ως ηθοποιού, όμως, του έδωσε ο ρόλος ενός μυστικού αστυνομικού στην τηλεοπτική σειρά 21 Jump Street. Έως σήμερα, έχει διαγράψει μία εξαιρετική πορεία.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα