Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το νέο σύντροφο της Jennifer Lawrence, Darren Aronofsky

Photo credit: Splash/Ideal[/caption] H Jennifer Lawrence είναι μία από τις πιο cool και ταλαντούχες νέες γυναίκες στο Hollywood που πριν τα 25 της έχει πάρει ήδη Oscar, ενώ έχει προταθεί για το βραβείο παραπάνω από μία φορά. Μετά τη σχέση που είχε με το Nicholas Hoult, η Jennifer ήταν single and fabulous μέχρι που ξαναβρήκε τον έρωτα στην καρδιά του σκηνοθέτη Darren Aronofsky, όνομα του οποίου συνδέεται πάντα με κάτι ποιοτικό. Ο δημιουργός που γνωρίσαμε μέσα από το Requiem for a Dream και αγαπήσαμε με το Black Swan και το Wrestler είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος για τον οποίο ενδέχεται να μη γνωρίζετε αρκετά. Μην έχετε κανένα άγχος γιατί εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας 10 trivia που γνωρίζουμε για αυτόν, ώστε να δείτε αν τον εγκρίνετε για το κορίτσι μας.

  • Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Harvard. Μορφωμένο παιδί, όχι κανένα τυχαίο μοντέλο με κοιλιακούς.
  • Πήγε στο ίδιο σχολείο στο Brooklyn με τη Marisa Tomei. Τέτοια εξαγωγή ταλέντων, ούτε το Κολέγιο Αθηνών.
  • Ήταν αρραβωνιασμένος με τη Rachel Weisz, με την οποία έχει μαζί και ένα παιδί. Χώρισαν το 2010 δυστυχώς για τον κόσμο, όχι για την Jennifer Lawrence αν κρίνουμε από το πώς εξελίχθηκε το μέλλον.
  • Έχει σκηνοθετήσει τέσσερις ηθοποιούς που προτάθηκαν για Oscar με ερμηνείες σε ταινίες του, την Ellen Burstyn, τον Mickey Rourke, τη Marisa Tomei και τη Natalie Portman. Δυστυχώς για όλους εκτός από τη Natalie Portman, μόνο η τελευταία πήρε Oscar για την ερμηνεία της στο Black Swan.
  • Μπορεί να τον βλέπετε ξυρισμένο και κοντοκουρεμένο, αλλά κάθε φορά που γυρίζει ταινία ο Darren Aronofsky δεν ξυρίζεται, ούτε κουρεύεται, οπότε μπορείτε να περιμένετε να μην τον αναγνωρίσετε σε μελλοντικές φωτογραφίες.
  • Του έχουν προσφέρει να σκηνοθετήσει πολλές από τις super hero ταινίες που έχουμε αγαπήσει, όπως το Wolverine, το X-Men: First Class, το X-Men: The Last Stand, το Watchmen και το Man of Steel. Τελικά δεν σκηνοθέτησε καμία, ενώ το όνομά του ακούγεται ανάμεσα στους υποψήφιους σκηνοθέτες για την ταινία του Gambit από τους X-Men με τον Channing Tatum. Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσευχή.
  • Έχει παραιτηθεί από παραγωγή γιατί απαιτούσε γυρίσματα έξω από την Αμερική πολύ καιρό και δεν ήθελε να μείνει μακριά από τη σύντροφο και το παιδί του. Jennifer δεν είναι μπαμπάς του Σαββατοκύριακου, σκέψου καλύτερα κάποιο σοβαρό μέλλον μαζί του.
  • Αν και οι ταινίες του έχουν πάρει διθυραμβικές κριτικές, έχει προταθεί μόνο για ένα Oscar με την ταινία Black Swan, το οποίο τελικά και έχασε. Η Jennifer Lawrence από την άλλη αν και πολλά χρόνια νεότερη, έχει ήδη κατακτήσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.
  • Έχει αποδομήσει τη δουλειά των σκηνοθετών λέγονται ότι να φτιάχνεις μια ταινία σχεδόν δεν είναι τέχνη, αφού το 99% είναι γραφειοκρατία.
  • Τα χρήματα που πήρε για την πρώτη του ταινία το 2000, το θρυλικό Requiem for a Dream με τον Jared Leto, ήταν 50.000 δολάρια.
Δείτε εδώ το ζευγάρι μαζί στην πρώτη του κοινή φωτογραφία από paparazzi: [caption id="attachment_137078" align="aligncenter" width="900"]EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** **MANDATORY PHOTO CREDIT MUST READ goldie91218/Splash News** Jennifer Lawrence enjoys a brunch date with rumoured new love interest Darren Aronofsky in New York on August 7, 2016. The pair, who are at the centre of new romance rumours, were spotted at La Palapa Mexican restaurant in the east village at around 10.30am. Filmmaker Aronofsky, who won an Oscar for Black Swan, worked with Lawrence this summer on an as-yet-untitled project also starring Javier Bardem and Michelle Pfeiffer. There is a 21-year age gap between them. <P> Pictured: Jennifer Lawrence and Darren Aronofsky <B>Ref: SPL1375696  191016   EXCLUSIVE</B><BR /> Picture by: goldie91218/Splash News<BR /> </P><P> <B>Splash News and Pictures</B><BR /> Los Angeles:310-821-2666<BR /> New York: 212-619-2666<BR /> London:870-934-2666<BR /> photodesk@splashnews.com<BR /> </P> Photo credit: Splash/Ideal[/caption] Διαβάστε ακόμα: Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε άψογα μία από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν White hair, don’t care: Αυτό το μωρό έχει τα πιο fun μαλλιά που έχετε δει ποτέ! Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα