Δέκα άσχετες ερωτήσεις που μπορούν να «τρελάνουν» όσους βλέπουν το Mundial φανατικά

Αν γράφαμε το άρθρο αυτό για το Μουντιάλ μερικά χρόνια πριν, η σεξιστική ρητορική της πατριαρχίας στα 90s θα υπαγόρευε έναν τίτλο στη λογική “Δέκα ερωτήσεις που κάνουν οι γυναίκες μπλα μπλα μπλα”. Επειδή όμως ζούμε στο 2018, αυτά τα σεξιστικά πρότυπα έχουν εκλείψει και όλοι γνωρίζουμε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου έχει αντρικό, αλλά και γυναικείο κοινό που παρακολουθεί φανατικά τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου. Η νέα ομαδοποίηση λοιπόν για τους τηλεθεατές είναι σε ανθρώπους που παρακολουθούν το Μουντιάλ φανατικά και είναι γνώστες και σε άσχετους με το άθλημα που κάθε κουβέντα που λένε όσο παίζει ένα ματς είναι σαν παρεμβολές τηλεόρασης χωρίς κεραία. Αμέσως τώρα θα προσπαθήσουμε να παραθέσουμε μερικές από τις πιο εκνευριστικές ερωτήσεις που μπορεί να κάνεις κάποιος σε ένα φανατικό του ποδοσφαίρου , που μπορεί να ξεχνάει να κάνει να μπάνιο ακόμα αν και είναι καλοκαίρι, αλλά θυμάται όλο το πρόγραμμα των αγώνων λες και είναι το εβδομαδιαίο μενού της μανούλας που στέλνει ταπεράκια.

soccer giphy 2

Κατηγορία: “Η πρωτεύουσα της Μάλτας είναι”

Ερώτηση: Παίζουν ανά ήπειρο;

Απάντηση: Είναι πασιφανές ότι η αγάπη σου για την επιστήμη και το γεγονός ότι γνωρίζεις όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης δεν αρκούν για να μη θέλω να κάτσεις δίπλα μου στο mute όταν βλέπω ποδόσφαιρο. Μήπως να μπεις στο mediamarkt.gr να κοιτάξεις για cameras, action cameras και κυάλια για το επόμενο ταξίδι μας;

Κατηγορία: “Ο χρόνος είναι χρήμα”

Ερώτηση: Πότε τελειώνει;

Απάντηση: Το γεγονός ότι η διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων είναι 90 λεπτά είναι πιο γνωστό και από το Λο-λα-να-ε-να-μη-λο, οπότε θα πρότεινα να βρεις ένα νέο hobby και να αφήσεις το ποδόσφαιρο. Στο mediamarkt.gr έχει τεράστια ποικιλία σε drones και πατίνια, αν έχεις αμφιβολίες για το τι μπορείς να ξεκινήσεις.

soccer giphy

Κατηγορία: “Ο Τραπεζίτης”

Ερώτηση: Πόσα λεφτά παίρνουν;

Απάντηση: Αν και είναι πασιφανές ότι δεν είμαι εφοριακός, ούτε συμπληρώνουμε μαζί τη φόρμα του Ε9 με τους ποδοσφαιριστές οπότε δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, μια απορία την έχω και εγώ. Φέρε το laptop, το tablet, άνοιξε το PC, να κάνουμε google να μάθουμε τις αμοιβές τους. Τι; Έχουν χαλάσει όλα; Γρήγορα για repair στο Media Markt.

Κατηγόρια: “Το θερμόμετρο”

Ερώτηση: Μα δεν κρυώνουν στη Ρωσία οι Λατινοαμερικάνοι;

Απάντηση: Αγάπη άνοιξε το κλιματιστικό που πήραμε από το mediamarkt.gr γιατί κάτι δεν πάει καλά με τη θερμοκρασία σου και έχεις ξεχάσει ότι έχουν θέρμανση όπως και ψύξη όπως σε όλον τον κόσμο.

soccer giphy 3

Κατηγορία: “Ο κούκος”

Ερώτηση: Τι ώρα είναι στη Ρωσία;

Απάντηση: Κοίταξε το smartphone σου που πήρες από τo Media Markt. Δεν το έχουμε μόνο για να κάνουμε stalking στο instagram.

Κατηγορία: “Οι πρωταγωνίστριες”

Ερώτηση: Πότε παίζουν οι μεγάλες ομάδες σαν τη Ρεάλ;

Απάντηση: Μήπως να πας  στην άλλη τηλεόραση και να ανοίξεις την κονσόλα που έχει το FIFA 2018, γιατί αν περιμένεις να εμφανιστεί η Real, μάλλον είναι πιο απίθανο και από επιστροφή φόρου το 2018. Δεν έχουμε άλλη τηλεόραση και παιχνιδομηχανή; Ήξερα ότι θα βαρεθείς οπότε έκανα κάποιες αγορές από τo mediamarkt.gr.soccer giphy 4

Κατηγορία: “Όλα για το έπαθλο”

Ερώτηση: Τι κερδίζει ο νικητής του Mundial;

Απάντηση: Ένα πολυμίξερ, ένα πλυντήριο πιάτων ή ρούχων (ανάλογα τι τον βολεύει) και έναν εντοιχισμένο φούρνο από τo mediamarkt.gr. Σε κοροϊδεύω; Όχι, γιατί το λες αυτό;

Κατηγορία: “Η συχνότητα μετράει”

Ερώτηση: Έχει κάθε βράδυ αγώνα;

Απάντηση: Όχι αρκετά για να κάνουμε απόσβεση στην ΟLED τηλεόραση που πήραμε. Ευτυχώς ήταν από το Media Markt που έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.soccer giphy 5

Κατηγορία: “Ντόπιο πράμα”

Ερώτηση: Η Ελλάδα πότε παίζει;

Απάντηση: Αγάπη μου δεν θέλω να σε αναστατώσω οπότε βάλε χαλαρωτικό φωτισμό και μείνε μακριά από την υπερσύγχρονη καφετιέρα που αγοράσαμε από το mediamarkt.gr γιατί δεν νομίζω ότι θα σου κάνει καλό. Γέμισε τη μπανιέρα και βάλε μουσική στο αδιάβροχο ηχείο για να χαλαρώσεις πριν ακούσεις τα νέα. Η Ελλάδα δεν προκρίθηκε στη φάση των αγώνων. Η χώρα με τη γαλανόλευκη σημαία είναι η Ουρουγουάη. Έχει ήλιο, όχι σταυρό.

Κατηγορία: “Η σφετερίστρια”

Ερώτηση: Συγγνώμη ο Ronaldo και ο Ronaldinio είναι το ίδιο πρόσωπο και είναι χαϊδευτικό του;

Απάντηση: Μπες στο mediamarkt.gr ή πήγαινε σε ένα από τα 12 καταστήματα και βρες τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ένα hobby γιατί σίγουρα το ποδόσφαιρο δεν είναι για σένα. Ή απλά βάλε τα ασύρματα ακουστικά σου και άκου μουσική, γιατί θα το ξαναπώ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι για σένα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα