Δευτέρα 19/03: Shoes & Bags Guide από το styling team του InStyle

Το «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» επιστρέφει από τις 16/03 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προκειμένου να παρουσιάσει τις τάσεις της σεζόν στους επισκέπτες του Golden Hall, για δύο ολόκληρες εβδομάδες. Όλα τα trends της σεζόν θα παρουσιαστούν στο αγαπημένο σας shopping mall.

Για τρεις ώρες (από 18.00- 21.00) οι fashion editors του περιοδικού InStyle θα παρουσιάσουν στο ισόγειο, μπροστά από την κεντρική είσοδο του Golden Hall,τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν σε δύο από τα αξεσουάρ που λατρεύουν οι γυναίκες, τις τσάντες και τα παπούτσια. Ελάτε να δείτε τα πιο εντυπωσιακά πέδιλα, τα πιο hot flats, τα πιο cool σανδάλια, τα πιο σέξι ψηλοτάκουνα, τις day bags που θα φιλοξενήσουν όλα σας τα καθημερινά απαραίτητα με μοναδικό στιλ, τα βραδινά τσαντάκια που θα ολοκληρώσουν στιλάτα κάθε εμφάνισής σας, τα backpacks που θα σας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις σας εντός και εκτός πόλης τα Σαββατοκύριακα. Οι fashion experts του περιοδικού θα σας βοηθήσουν και στο styling. Ρωτήστε τις!

Τα καταστήματα που θα πάρουν μέρος στο μεγάλο event «We Love Bags & Shoes» είναι:  Accessorize, Anna Maria Mazaraki, Nak – BallyBag StoriesBag Stories, CalzedoniaCamperCoccinelleEvita Peroni, Haralas, ΚαλογήρουLove Boutique, Oxette, Porsche DesignRimowaSalvatore FerragamoSinu Artefactos, TumiWolford.

Ακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν μέσα από τα hashtags #instyleTWLmygoldenhall #mygoldenhall #trendswelove.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω. 
new programme TWL

 

PROGRAMME_2ndWeek

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα