Δε θα πιστέψετε ποιοι είναι οι δύο διάσημοι που συζητούν να μπουν στο Survivor

Την είσοδο τεσσάρων νέων παικτών στο Survivor προανήγγειλε στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Σάκης Τανιμανίδης και το People έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τα δύο άτομα από τον χώρο της showbiz που ενδέχεται να μπουν στο παιχνίδι.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, ξαφνιάζοντας τους παίκτες και τους τηλεθεατές, στον Άγιο Δομίνικο θα καταφτάσουν δύο νέα μέλη για την κάθε ομάδα, ωστόσο, δεν έκανε γνωστό το πότε θα τα δούμε.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του People, στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής έχουν ετοιμαστεί αλλά δεν έχουν ακόμα υπογραφεί τα συμβόλαια των νέων παικτών. Στη διάθεση των υπευθύνων βρίσκονται αρκετά άτομα, ενώ η τελική επιλογή δεν έχει γίνει μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Κατά τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, μεταξύ των αναγνωρίσιμων προσώπων που είναι μία «ανάσα» από το Survivor βρίσκονται η ηθοποιός Νικολέτα Καρρά και ο χορευτής και χορογράφος Ιβάν Σβιτάιλο!

Με δεδομένο ότι και πριν την έναρξη του παιχνιδιού είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή κάποιον προσώπων, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Βλάχος, η Ιωάννα Πηλιχού και ο Νέρι Καστίγιο, αλλά την τελευταία στιγμή και για διάφορους λόγους, έγινε αλλαγή σχεδίων, ουδείς μπορεί να πει με πλήρη βεβαιότητα ποιοι θα είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες μέχρι να «πέσουν» οι τελικές υπογραφές.

Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα