Δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι χώρισε το πιο στιλάτο, διάσημο ζευγάρι

 

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik χώρισαν. Δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι το διεθνούς φήμης top model Gκαι o πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος One Direction έδωσαν τέλος στη σχέση τους που μας είχε πείσει για τη σοβαρότητά της και λόγω της διάρκειάς της (ήταν μαζί δύο χρόνια) και λόγω της επισημότητας που είχε πάρει, με τους εξίσου διάσημους γονείς τους να «δίνουν της ευλογίες τους».

Δεν έχει έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Yolanda Hadid αποκάλεσε τον Zayn γιο της, ενώ ο μπαμπάς του Zayn ακολουθεί πιστά τη Gigi στο instagram. Η είδηση του χωρισμού τους λοιπόν μας εξέπληξε δυσάρεστα, αφού ήταν ιδιαίτερα ταιριαστοί και φαίνονταν να αλληλοσυμπληρώνονται με τις κοινές εμφανίσεις τους να έχουν χαραχθεί στη μνήμη μας και λυπόμαστε που, όπως όλα δείχνουν, δε θα τους ξαναδούμε μαζί. Βέβαια, never say never και ειδικά με τις δημόσιες δηλώσεις αμοιβαίας εκτίμησης και των δύο τους στο twitter. Για του λόγου το αληθές, ο Zayn έσπευσε να γράψει στο λογαριασμό του: «Η Gigi και εγώ είχαμε μία τρομερά ουσιαστική, ευχάριστη σχέση αγάπης και έχω τεράστιο σεβασμό και λατρεία για τη Gigi σαν γυναίκα και σαν φίλη. Έχει τόσο απίστευτη ψυχή.»

Από την πλευρά της, η Gigi πήρε ανάλογη θέση και έσπευσε να υπερασπιστεί τον πρώην αγαπημένο της και την επιλογή τους: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την αγάπη, το χρόνο και τα μαθήματα ζωής που μοιραστήκαμε εγώ και ο Zayn. Δε θέλω τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για αυτόν και θα συνεχίζω να τον υποστηρίζω σα φίλο, για τον οποίο έχω απεριόριστο σεβασμό και αγάπη».

Εμείς δεν έχουμε παρά να ελπίσουμε πως αυτός ο χωρισμός θα είναι η καλύτερη λύση και για τους δύο και θα προχωρήσουν γρήγορα με τις ζωές τους. Ωστόσο, σίγουρα θα στενοχωρηθούμε που δεν θα απολαύσουμε ξανά εμφανίσεις σαν τις ακόλουθες, που ομολογουμένως θα αφήσουν εποχή και κερδίζουν επάξια μία θέση στη λίστα των power couples από στιλιστική άποψη- ΟΚ forever favorites θα είναι οι Brangelina και οι Beckhams αλλά δε σας κρύβουμε, ότι και αυτά τα παιδιά, ήταν μια πραγματικά φρέσκια πρόταση.

MET GALA 2016

"Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala

Ποιος θα ξεχάσει αυτήν την epic εμφάνιση του ζευγαριού στο βαρετό κατά τα άλλα προ-περσινό Met Gala με θέμα Manus X Machina. Σε ένα κόκκινο χαλί όπου σχεδόν κανείς δεν είχε ακολουθήσει το concept και όλοι κινήθηκαν σε safe επιλογές, η Gigi και ο Zayn κέρδισαν το άριστα 10 φορώντας άκρως φουτουριστικά σύνολα. Ειδικά το αξεσουάρ στα δάχτυλα της Gigi ανήκει στα highlights της βραδιάς, τα οποία όπως είπαμε, δεν ήταν και πολλά.

Στην επίδειξη του Givenchy

Zayn Gigi Zivenchy

Άλλη μία πρωτότυπη εμφάνιση με urban διάθεση αυτήν τη φορά, με το ζευγάρι πιο cool από ποτέ να ποζάρει  χέρι- χέρι στα φλας των φωτογράφων. Από τις μπότες της Gigi μέχρι το total black του Zayn, η εμφάνιση αυτή έχει πάρα πολλά στοιχεία για να θαυμάσει κανείς.

Ακόμη όμως και στις απλές streetstyle εμφανίσεις τους, οι φωτογραφίες που απέσπασαν οι paparazzi τους θέλουν και εκεί ultra stylish με αυτό το effortless εφέ που αγαπάμε στους νέους ανθρώπους. Εκεί είναι άλλωστε που φαίνεται ποιος έχει αληθινό στιλ και ποιος έχει απλώς ικανό στιλίστα. Take a look:

GIGI ZAYN COATS

Με τα ζεστά casual πανωφόρια τους σε χειμερινή νυχτερινή βόλτα. Το pastel γαλάζιο μακρύ παλτό της Gigi κλέβει την παράσταση- sorry not sorry Zayn.

Σαν άλλοι Bonnie & Clyde

GIGI ZAYN SPY

Με ένα μυστήριο και dark ύφος αυτή τη φορά και οι δυο τους με τα μακριά μαύρα παλτό να συγκεντρώνουν τα βλέμματα και να τους χαρίζουν το sexy κατασκοπικό vibe.

Less is more

GIGI ZAYN BLUE JEANS

Τι πιο χαριτωμένο από ένα νέο ζευγάρι με casual στιλ κλασικού blue jean και cozy πουλόβερ;

Τα «κακά παιδιά»

GIGI ZAYN

Με ρούχα που θυμίζουν λίγο ghetto, σκισίματα στο τζιν της Gigi, αρβύλες και total black look για τον Zayn με το logo των Rolling Stones στη μπλούζα, κέρδισαν και πάλι τον θαυμασμό μας. Κρίμα που όλες αυτές οι εμφανίσεις ανήκουν -μάλλον- οριστικά στο παρελθόν.

-Καλυψώ Κανελλοπούλου

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα