DD+ Club: Οι καθημερινές ιστορίες τρέλας μιας γυναίκας με μεγάλο στήθος

Μακάρι να είχα κι εγώ. Θα μου δώσεις λίγο; Τυχερή είσαι. Βέβαια. Τυχερή. Αν θέλεις να κουβαλάς κανά τριάρι έξτρα κιλά πάνω σου – εγώ πάντως ζητάω από τον διαιτολόγο να αφαιρεί μερικά κιλάκια στη ζυγαριά- να πονάει συνέχεια ο αυχένας σου και να μη σε κοιτάει ποτέ ο συνομιλητής σου στα μάτια, τότε βέβαια μπορείς να πεις ότι είσαι και τυχερή. Δεν λέω. Το να έχεις μεγάλο στήθος έχει και τα ατού του. Το ντεκολτέ σου αναδεικνύεται ακόμα και μ’ ένα απλό λευκό t-shirt, η φιγούρα σου είναι πιο γυναικεία και όσο και να το κάνεις κερδίζεις και κάποιους έξτρα πόντους με τους άντρες ( αν βέβαια είναι boob men και όχι ass men, οπότε πάει και κάπως χαράμι).

Όμως εμείς τα κορίτσια των DD+ sizes δεν μπορούμε να πούμε ότι όποτε συναντιόμαστε, μιλάμε για τις χαρές αυτής της ζωής. Μάλλον το αντίθετο. Τουλάχιστον στο 80% των περιπτώσεων, γκρινιάζουμε, παραπονιόμαστε και ορκιζόμαστε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα το κόψουμε (συνήθως οι περισσότερες περιμένουμε αφού κάνουμε παιδιά) και φανταζόμαστε τη ζωή χωρίς αυτό το βάρος.

Το καλό είναι ότι οι DD+γυναίκες κάπως βρίσκονται μεταξύ τους. Θες αυτός ο χρόνιος πόνος, θες αυτή η ντροπή της εφηβείας, θες το μαρτύριο του να βρεις tops, ρούχα και μαγιό; Με κάποιο μαγικό τρόπο βρίσκουμε η μία την άλλη και λέμε τον πόνο μας. Να πούμε κάπου εδώ ότι αν οι φίλες σου κατάγονται απο το ίδιο μέρος είναι κάπως πιο πιθανό να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ειδικά εμείς οι Καταυλακιώτισες (για τους μη γνωρίζοντες αυτές που καταγόμαστε κάτω από το Αυλάκι) τείνουμε να έχουμε μεγάλο στήθος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στον ιστορικό Πύργο Ηλείας –απ’ όπου κατάγομαι κατά το ήμισυ (δεν θέλω σχόλια) υπάρχει και μια γνωστή ταβέρνα με το όνομα η Τασία η Βυζού.

 Και ας αρχίσουμε εδώ να αναλύουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στη ζωή μας.

Την πλάτη Κουασιμόδου. Το βάρος είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να μη γείρεις προς τα μπροστά (το λεγόμενο και εμπροσθόβαρη). Και πότε ξεκίνησε αυτό; Όταν φύτρωσαν δύο τεράστια μπαλόνια πάνω στο στέρνο μου. Δεν ξέρω αν ισχύει και για τις υπόλοιπες συντρόφισσες αλλά εγώ τη μια στιγμή με θυμάμαι κοριτσάκι ακόμα να φοράω το πρώτο μου μπουστάκι με Swarovski και την άλλη στιγμή με στήθος τόσο μεγάλο που έσκυβα συνέχεια για να το κρύψω. Λες και κάποια νεράιδα ήρθε το βράδυ, με ακούμπησε με το μαγικό της ραβδί και έβγαλα απο τη μια στιγμή στην άλλη boobs. Big Boobs. Oh well…

Τα τεράστια σουτιέν. Αν κάνεις κάμπινγκ ή έχεις ξεχάσει να φέρεις κάτι να προστατευτείς από τον ήλιο. Μην αγχώνεσαι. Τα σουτιέν των DD+ girls μπορούν να χρησιμεύσουν και ως τέντα αφού και η περιφέρεια και το cup τα κάνουν ιδανικά για να προστατεύσουν και ολόκληρη οικογένεια.

Τα μεγαλίστικα σχέδια. Τα σχέδια και τα χρώματα είναι τέλεια για την …γιαγιά μας. Μέχρι πρότινος μάλιστα έπρεπε να απευθυνθούμε-υποχρεωθούμε σε όποιον φίλο πήγαινε στην Αγγλία ή σε κάποια άλλη χώρα με φιλικά προς το μεγάλο στήθος μαγαζιά, για να μας φέρει ένα χαριτωμένο σουτιέν σε χρώματα πέρα από το μπεζ και το μαύρο. Τώρα βέβαια τελευταία έχει γίνει κάποιο άνοιγμα στην αγορά και brands όπως η Triumph και η Marks&Spencer κυκλοφορούν σουτιέν σε κοριτσίστικα χρώματα και σχέδια, που σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν είναι σέξι.

Τα μαξιλαράκια. Ότιδήποτε –από σουτιέν και μαγιό, μέχρι φορέματα και μπλουζάκια- κυκλοφορούν με pads. Γιατί καλέ μου; Σου έχω πει εγώ που φοράω DD+ ότι θέλω και κάτι έξτρα για να φουσκώνει το στήθος μου; It’s a no no. Και κάπου εκεί έρχονται χρήσιμες οι όποιες γνώσεις μοδιστρικής και χειρουργικής -βλέπε Nip Tuck- για την αφαίρεση των μαξιλαρακίων.

Το κυνήγι για μαγιό. Και εδώ ανοίγει ο μεγάλος φάκελος ΜΑΓΙΟ. Τι να πρωτοπούμε εμείς τα κορίτσια του DD+ για αυτό; Όποια έχει μεγάλο στήθος μπορεί να καταλάβει. Δεν υπάρχουν μαγιό στην αγορά, που να είναι χαριτωμένα, να έχουν καλή στήριξη και να είναι και σέξι. Ή αν υπάρχουν, είναι πολύ δύσκολο να βρεις μέγεθος που να μην έχει προλάβει κάποιο έτερο μέλος του DD+ club. Και συνήθως κάτι, κάπως, κάπου περισσεύει. Απο δεξιά, απο αριστερά, στη μέση. Η σωτήρια λύση κάθε κοριτσιού με μεγάλο στήθος το καλοκαίρι είναι τα ASOS που έχουν κυκλοφορήσει ειδική σειρά για τα DD+ κορίτσια, τα οποία είναι και όμορφα και υποστηρικτικά. Halleluiah!

Το styling για το gym. Παλιά δεν ήμουν ιδιαίτερα fit person και κάπως το έσωζα. Αλλά τα τελευταία χρόνια –κάτι ένεκα του γάμου, κάτι που πέρασα τα 30 και θέλω να κάνω κορμί, κάτι που με βοηθάει να ξεπεράσω τα άγχη μου- έχω ξεκινήσει να γυμνάζομαι. Από pilates και TRX μέχρι jogging και aerial yoga. And the struggle is real. Οι περισσότερες γυναίκες λένε θα βάλω ένα αθλητικο σουτιέν ή ένα μπουστάκι και θα πάω για τρέξιμο. Δεν ισχύει το ίδιο για εμάς. Εμείς πρέπει να βάλουμε σουτιέν, αθλητικό σουτιέν, ένα δεύτερο απο πάνω, ένα stretch κολλητό μπλουζάκι και το μπλουζάκι μας για να διαννοηθούμε να πάμε για τρέξιμο. Και don t ever get me started για την aerial yoga. Εκεί πρέπει να χτίσουμε ιδιαίτερη κατασκευή για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς η βαρύτητα δεν είναι φίλος μας. Στο ανάποδο, ή στο αστέρι όπως λένε οι φίλοι aerial yogi αν δεν έχεις ασφαλίσει καλά τα κορίτσια σου είναι πολύ πιθανό να πεταχτούν έξω και να εμποδίσουν κάθε είδους ορατότητα που εξασφαλίζουν την ομαλή προσγείωση στο πάτωμα. Στήθος, μύτη, στόμα: σημειώσατε Χ.

Ariel Winter attends the 'Modern Family' season eight screening party in Los Angeles

Το νόμο της βαρύτητας. Και φυσικά να περάσουμε στο αγαπημένο κεφάλαιο ρούχα. Εξώπλατα, αέρινα φορέματα με λεπτά τιραντάκια, και σακάκια με χαμηλό ντεκολτέ are out of the question. Ότι δεν μπορεί κοινώς να φορεθεί με σουτιέν δεν είναι φίλος μας. Χρειαζόμαστε τη ΣΤΗΡΙΞΗ. Η απουσία δεν είναι λύση για εμάς. Ούτε αυτά τα pads που κολλάνε στο στήθος –χρειαζόμαστε πάνω από πέντε, ούτε εκείνα με τη σιλικόνη –που καταστρέφουν κάθε αισθητικό μας κάλυκα. Ήρεμα και μαζεμένα.

Τα εκνευριστικά στενά νυφικά. Επειδή πέρασα και πρόσφατα αυτή τη δοκιμασία. ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΥΦΙΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΟ δεν προκειται να κάνει σε μια γυναίκα με DD+ size. Όλες εμείς που έχουμε ευλογηθεί με μεγάλο στήθος πρέπει να φανταστούμε πώς θα μας στρώνει το νυφικό ενώ ταυτόχρονα μας το περνάνε τρεις απο το κεφάλι και άλλοι δύο κρατάνε απο πίσω τα φερμουάρ για να κοιταχτούμε στον καθρέφτη.

Το δεν-ξέρω-πώς-να-το-διαχειριστώ- βλέμμα των αντρών. Περνάμε σε πιο ευαίσθητες καταστάσεις αλλά δεν έχω ακούσει ένα κορίτσι του DD+ club να αισθάνεται άνετα να αφαιρέσει το σουτιέν του στα πέντε τουλάχιστον πρώτα ραντεβού. Ακόμα κι αν ο άλλος είναι boob man, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να τρομάξει.

Τις απαιτήσεις των φίλων. Το ντεκολτέ μας εξυπηρετεί ενίοτε και ως αποθηκευτικός χώρος. Σχολείο; Θήκη για τσιγάρα. Όχι ένα και δύο, ολόκληρα πακέτα. Έξοδοι με φίλες; Θήκη για κραγιόν, λεφτά, κλειδιά. Φαγητό με φίλους το καλοκαίρι; Σάκος για ψωμιά, πατάτες, σαλάτα και κανά καλαμαράκι για αργότερα. Ότι πέφτει χάνεται στην άβυσσο. Oh the memoriesss.

 γυναίκας με μεγάλο στήθοςΤην τρομακτική αύξηση κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά απ΄ότι έχω ακούσει από άλλες DD+ συντρόφισσες η κοιλιά δεν είναι αυτό που παρατηρούν όλοι όταν μένουμε εμείς έγκυες. Το στήθος αποκτά τη δική του προσωπικότητα και ξεπερνάει κάθε νόμο και λογική. Όταν ρώτησα φίλη μου πρόσφατα, που είναι έγκυος πέντε μηνών, αν έχει μεγαλώσει η κοιλιά της, μου είπε; «Τι να σου πω; Δεν μπορώ να δω».

Τι μπορείτε να κάνετε

boobs names γυναίκας με μεγάλο στήθος

Να δώσετε στα κορίτσια σας, που ας το δεχτούμε επιτέλους έχουν τη δική τους αυθύπαρκτη προσωπικότητα, τα δικά τους ονόματα. Έχετε περάσει τόσα μαζί, δεν μπορεί να μη ξέρετε πώς τα λένε.  Grace και Kelly, Coco και Chanel, Θέλμα και Λουίζ, Mary-Kate και Ashley, Άννα και Μαρία…και η λίστα συνεχίζεται.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα