David Beckham- Brad Pitt- Jason Statham: Στον γάμο ποιου πασίγνωστου σκηνοθέτη έδωσαν το «παρών» οι πιο γοητευτικοί άντρες της showbiz;

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Jacqui Ainsley, παντρεύτηκε ο Guy Ritchie. Ο 46χρονος και η 33χρονη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου έπειτα από 3 περίπου χρόνια αρραβώνα, σε μία ιδιαίτερη τελετή παρουσία πολλών επωνύμων.

Jacqui Ainsley, Guy Ritchie

 

Η νύφη, που με τον σκηνοθέτη έχει αποκτήσει τρία παιδιά, έλαμπε μέσα στο δαντελένιο σε άλφα γραμμή νυφικό της. Από το μυστήριο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα δύο παιδιά του Ritchie, από τον προηγούμενο γάμο του με την Βασίλισσα τα ποπ, Madonna. Ο 14χρονος Rocco και ο 9χρονος David – οι οποίοι μάλιστα βοήθησαν και με το νυφικό της περήφανης νύφης Jacqui.

Jacqui Ainsley, Guy Ritchie

Στην πιο ευτυχισμένη μέρα του ζεύγους το «παρών» έδωσαν πολλοί καλοί επώνυμοι φίλοι τους, όπως οι David Beckham, Brad Pitt, Jason Statham και Rosie Huntington-Whiteley, καθώς και το ζεύγος Clooney.

Η τελετή έλαβε χώρα στην εξοχική κατοικία του ζευγαριού στη Βρετανία και σε μία τεράστια έκταση είχαν στηθεί πολυτελείς σκηνές.

Jacqui Ainsley, Guy Ritchie

Δείτε κάποιες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media παρακάτω:

Jacqui Ainsley, Guy Ritchie

Jacqui Ainsley, Guy Ritchie

Jacqui Ainsley, Guy Ritchie

 

Διαβάστε ακόμη: 

Shop it! 5 κομμάτια που πρέπει να φορέσετε όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα