DadBod: Σταμάτησαν οι γυναίκες να θέλουν τους άντρες με κοιλιακούς;

Τα μάθατε τα νέα; Οι άντρες με κοιλιά πλέον διακαιώνονται και αυτό χάρη στη νέα μόδα στα social media, το Dadbod (dad + body). Πρόκειται για τη νέα  πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ή αλλιώς τον λογαριασμό College Dad Bods, ο οποίος παρουσιάζει φυσιολογικούς άνδρες να ποζάρουν με αυτοπεποίθηση στον φακό. Πίσω από την ιδέα κρύβεται η 19 φοιτήτρια Mackenzie Pearson, η οποία θέλει να προβάλλει το κανονικό πρότυπο του άντρα, που ναι μεν προσέχει τον εαυτό του, αλλά δεν προβαίνει σε υπερβολές. Η 18χρονη μεταξύ άλλων, δήλωσε για την ιδέα της, η οποία μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral:« Είμαστε αρκετά ανασφαλής με το σώμα μας. Δεν χρειαζόμαστε τον τέλεια γραμμωμένο τύπο να κάθεται δίπλα και να μας κάνει να νιώθουμε χειρότερα».

Ξεχάστε λοιπόν τα σώματα κρουασάν, με τους κοιλιακούς φέτες, τις μεγάλες πλάτες και τα φουσκωμένα μπράτσα και ψάξτε να βρείτε τα αγόρια της διπλανής πόρτας στο Instagram.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και λίγες οι γυναίκες που χαίρονται να βλέπουν αυτά τα σώματα. Είναι εκείνες οι γυναίκες που θέλουν τον άντρα με κοιλίτσα. Εξάλλου, ακόμη και ο γόης του Hollywood, Leonardo DiCaprio, τον τελευταίο καιρό έχει αφεθεί και έχει εκτοξεύσει την γοητεία του στα ύψη με την κοιλιά του. Δείτε παρακάτω κάποια από τα αγόρια που έχουν δει τις μετοχές τους να ανεβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

 

Διαβάστε ακόμη: 

Ελένη Πετρουλάκη: Μας δείχνει την τέλεια άσκηση για κοιλιακούς

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα