#cutenessoverload: Αυτές οι celebrities μας δείχνουν τα δωμάτια των παιδιών τους

Πολλοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που άνοιξαν τα δωμάτια των παιδιών τους και τα μοιράστηκαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Τα παιδικά δωμάτια αυτών των νεογέννητων είναι πανέμορφα και έχουν κάτι από την αισθητική των διάσημων γονιών τους! Δείτε παρακάτω τα αγαπημένα μας:

Ελεονώρα Μελέτη

Current situation…????????#babygirl #babyalexandra #firstrainofherlife #moodysunday #cradle #thebabycity @thebabycity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε χτες στο Instagram το δωμάτιο της μικρής της Αλεξάνδρας. Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο που κοιμίζει το μωρό με σύμμαχο της για νανούρισμά, εκτός από το κρεμαστό παιχνίδι, την βροχή, ενώ εμείς δεν θα μπορούσαμε να μη προσέξουμε και την απίστευτη θέα του δωματίου.

Μυρτώ Κάζη

Η Μυρτώ Κάζη είχε ανεβάσει την διακόσμηση του δωματίου του πρώτου της παιδιού. Στην φωτογραφία βλέπουμε την μαμά της αλλά και το ίδιο το αγαράκι της, τον Οδυσσέα όπου επιμελούνται τις αλλαγές στους τοίχους δημιουργώντας ζωγραφιές με θέμα το διάστημα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Sundays are for fairytales… ??⭐️☀️???? #myfamily #superdad #babygirl #babygirlsroom #StokkeSleepi #pink #lydia #babygirlsroomdecor @stokkebaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Το δωμάτιο της κόρης της Πηνελόπης Αναστασοπούλου είναι αναμφίβολα πριγκιπικό. Με το ροζ χρώμα να κυριαρχεί αστέρια, φεγγάρια, ουράνιο τόξο και το όνομα της με τεράστια γράμματα στον τοίχο η μικρή Λυδία θα νιώθει πως βρίσκεται σε παραμύθι.  Στην φωτογραφία την βλέπουμε με τον μπαμπά της να της διαβάζει παραμύθι και εμείς λιώνουμε με την τρυφερή στιγμή.

Ελένη Καρποντίνη

Καποιος μπηκε μες στην κουνια μας κ´ μας περιμενει… ! ???#baby #babyboy #mybaby #babyroom #babybed #babybear #AwaitForMyPrince Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Karpontini (@elenikarpontini) στις

H Ελένη Καρποντίνη είχε μοιραστεί μαζί μας τη φωτογραφία της κούνιας του μικρού της αγοριού λίγο πριν έρθει στον κόσμο. Γύρω από την κούνια βλέπουμε το λευκό δωμάτιο αλλά και το χνουδωτό φίλο του μπέμπη, που από ότι φαίνεται θα πέρασαν μαζί αρκετές ώρες ύπνου.

Αλίκη Κατσαβού-Κώστα Βουτσάς

Η Αλίκη Κατσαβού είχε αναβάσει την κούνια του μωρού της πριν ακόμη γεννήσει. Τριγύρω βλέποντας το δωμάτιο αξίζει να αναφέρουμε πως επικρατεί το γαλάζιο χρώμα στα σεντόνια και τα ρουχαλάκια ενώ είδαμε και κάποια χαριτωμένα λούτρινα παιχνίδια.

 Σίσσυ Χρηστίδου

Ο superman φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος υπερήρωας του μεγάλου γιου της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππου-Ραφαήλ και για το λόγο αυτόν τον επέλεξε για να διακοσμήσει το παιδικό του δωμάτιο. Η μαμά Σίσσυ απαθανάτισε φυσικά το γιο της εν ώρα δράσης.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου, είχε ανεβάσει στο Ιnstagram φωτογραφία από τα ψώνια της για το παιδικό δωμάτιο! Η παρουσιάστρια αγαπά το μίνιμαλ στιλ και τα ουδέτερα χρώματα και φαίνεται πως έχει κινηθεί σε αυτή την αισθητική και για το δωμάτιο του γιου της.

Από την Δέσποινα Αποστολοπούλου

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα