Cuteness Overload! Ο David Beckham πήγε για ψώνια με την κόρη του

Πρώην άσος των γηπέδων, μοντέλο, επιχειρηματίας, άτομο με φιλανθρωπικές ανησυχίες και πάνω από όλα περήφανος πατέρας και σύζυγος. Ο λόγος για τον David Beckham ο οποίος απαθανατίστηκε πρόσφατα στους δρόμους του Λονδίνου και έκανε όλες τις γυναίκες του πλανήτη να ζηλέψουν –με την καλή έννοια- την γυναίκα του, Victoria.

Πράγματι ο David, τράβηξε επάνω του όλα τα βλέμματα στην βόλτα που πραγματοποίησε με την κόρη του Harper. Οι δυο τους πήγαν στα μαγαζιά, δοκίμασαν ρούχα και έκαναν τις αγορές τους. Φορτωμένοι με τσάντες και κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ο David κατέστησε σαφές πως δεν χαλάει χατίρι στην κόρη του, η οποία φαίνεται πως έχει υιοθετήσει το στιλ τόσο εκείνου όσο και της σούπερ stylish μητέρας της.

Η Harper, φορώντας μαύρο κολάν, ασπρόμαυρο καρό φόρεμα, ροζ slip ons και μπεζ καπαρντίνα ταίριαζε απόλυτα στιλιστικά στον γοητευτικό μπαμπά της. Οπωσδήποτε η μικρούλα σε κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει όλους εκείνους τους λόγους που την έχουν κατατάξει στη θέση του πιο καλοντυμένου κοριτσιού της showbiz.

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News 16/03: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα