Cressida Bonas: Στρέφεται στην υποκριτική μετά τον χωρισμό της από τον πρίγκιπα Harry

Αντίο στη βασιλική οικογένεια, καλησπέρα στο Hollywood! Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε η πρώην του πρίγκιπα Harry, Cressida Bonas, αφού τον τελευταίο καιρό έχει βάλει για τα καλά στο μάτι μία λαμπρή καριέρα στην υποκριτική. Πράγματι, η 25χρονη καλλονή θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, δύο μόλις μήνες μετά από τον χωρισμό της, καθώς κέρδισε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στην μεγάλη οθόνη στην νέα ταινία του Harvey Weinstein. Ουσιαστικά πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά της best seller νουβέλας της Deborah Moggach που φέρει τον τίτλο «Tulip Fever».

H νεαρή θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό των Zach Galifianakis, Matthew Morrison, Judi Dench και Christoph Waltz ενώ στο καστ συμμετέχουν και οι συνήθεις ύποπτοι- άγγελοι της Victoria’s Secret ή αλλιώς τα μοντέλα Cara Delevingne και Daisy Lowe. Άνθρωπος από την παραγωγή δήλωσε σε μεγάλη εφημερίδα για την επερχόμενη ταινία: «Είναι μία πολύ έξυπνη ιδέα. Θα βάλουν την Cara και την Daisy να υποδυθούν τα μοντέλα ενώ η πρώην κοπέλα του πρίγκιπα Harry θα ενσαρκώσει μία γυναίκα της υψηλής κοινωνίας».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Bonas μετά τον χωρισμό της έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της, ενώ δεν έχει δώσει κάποιο δικαίωμα για την προσωπική της ζωή, σε αντίθεση με τον πρώην πρίγκιπα της καρδιάς Harry, που κατά καιρούς απαθανατίζεται να ερωτοτροπεί με αιθέριες υπάρξεις. Στενός φίλος της Cressida «εκμυστηρεύτηκε» στον ξένο Τύπο: «Έχει αφοσιωθεί στα σχέδιά της στην υποκριτική. Δεν έχει σκοπό, για την ώρα, να γνωρίσει νέους ανθρώπους».

Διαβάστε ακόμη: 

Wild Cherries: Η Very Gavello μας συστήνει ένα νέο brand με αξεσουάρ

Kim Kardashian West: Απολαμβάνει το νέο της όνομα σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα