Crash test: Ποιος MasterChef έχει τους κοιλιακούς που ποθείτε;

Στην Ελλάδα έχουν γίνει τέσσερα MasterChef. Το ένα που παρουσίαζε η Μαίρη Συνατσάκη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, οπότε δεν είχαμε νικητή σε αυτό, αλλά στα άλλα τρία σεφ γένους αρσενικού κέρδισαν το διαγωνισμό μαγειρικής που κάποιοι αποκαλούν reality (δεν υιοθετούμε απαραίτητα, αλλά οι καβγάδες φέτος δικαιολογούν απόλυτα τον παραπάνω χαρακτηρισμό). Και ενώ όπως όλοι περιμέναμε το κοινό χαρακτηριστικό των τριών σεφ να είναι απλά το ταλέντο τους στην κουζίνα και η δημιουργικότητά τους στην τέχνη της μαγειρικής, τυχαίνει οι τρεις νικητές του MasterChef να είναι έχουν ένα κοινό γνώρισμα που δεν περιμέναμε. Ποιο είναι αυτό; Όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα, οι κοιλιακοί τους και το πολύ γυμνασμένο κορμί εν γένει.

Δεν είμαστε σίγουροι αν το γεγονός ότι τα κορμιά τους είναι πιο ζηλευτά και “λαχταριστά” από τα πιάτα που ετοιμάζουν, αλλά κοιτάζοντας ημίγυμνα τα τρία αγόρια δεν μας έρχεται πείνα, αλλά αναφωνούμε “the thirst is real” (που σημαίνει ότι για να το πούμε πιο κατανοητά ότι δεν μας αφήνουν καθόλου ασυγκίνητους). Ο Άκης Πετρετζίκης έχει ένα πιο μυώδες σώμα, ο Λάμπρος Βακιάρος φαίνεται ότι περνά πολλές ώρες με τη μπάρα στο γυμναστήριο, όπως και με τα μαχαίρια του και έχει πιο δουλεμένο σώμα, ενώ ο Τιμολέων Διαμαντής σε αυτή τη throwback φωτογραφία είναι πολύ γραμμωμένος (κάτι μας λέει ότι πλέον ίσως έχει χαλαρώσει από τη στιγμή που τράβηξε την εν λόγω εικόνα, αλλά δεν έχει καμία σημασία για μας αρέσει το ίδιο). Δυσκολευόμαστε πολύ να διαλέξουμε, αλλά αν μας έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό μάλλον θα πηγαίναμε με την επιλογή του Άκη, γιατί είναι ένα αγόρι που έχει κατακτήσει την καρδιά με το ταλέντο, τη δουλειά, την προσωπικότητα και φυσικά την ομορφιά του.

masterchef

Δεν ξέρουμε ποιον από τους τρεις προτιμάτε, εσείς, αλλά περιμένουμε να ακούσουμε την άποψή σας με ένα comment στο Facebook. Μη διστάσετε να μας πείτε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα