Cow Print Nails: Αυτή είναι η νέα τάση στο μανικιούρ
Instagram: @charliiesky

Μία γρήγορη βόλτα στα μαγαζιά ή ακόμα και online θα σας πείσει πως το animal print είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Παλτό, σακάκια, παντελόνια, φορέματα, πουκάμισα και μποτάκια, το animal print εμφανίζεται παντού, κάνοντας το στιλ όσων υιοθετούν το trend πολύ πιο ενδιαφέρον χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Αν και το leopard είναι εκείνο που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, το cow print κερδίζει σιγά σιγά έδαφος, έχοντας κάνει ήδη την εμφάνισή του ακόμα και στα νύχια πολλών it girls του Instagram.

Αν και ακούγεται τρομακτικό, το cow print mani μπορεί να «σωθεί» επειδή μπορείτε να το κάνετε όσο εκκεντρικό ή διακριτικό θέλετε, ώστε να ταιριάζει με το δικό σας στιλ. Σκεφτείτε για παράδειγμα πως το animal print φοριέται από όλες γυναίκες, με άλλες να επιλέγουν ένα total look και άλλες απλώς να προσθέτουν πινελιές στο outfit τους. Ακριβώς το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα νύχια σας και για να σας διευκολύνουμε, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο stylish σχέδια σε μανικιούρ που βρήκαμε στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maddi Dogra (@maddi.nails) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rach Does Nails (@rachdoesnails_) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eda & Anna Levenson | LFN (@ladyfancynails) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Refinery29 UK (@refinery29uk) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Kaneuji ❁ NAIL ART (@kirakiranail) on

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα