Courteney Cox: Το βίντεο στο Instagram με την επιστροφή της στο διαμέρισμα από τα «Τα Φιλαράκια»

Η Courteney Cox,η δημοφιλής ηθοποιός που που γνωρίσαμε ως Μόνικα μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» αποφάσισε να επισκεφτεί το διαμέρισμα που γυρίστηκε  η σειρά νοσταλγώντας τις όμορφες στιγμές που είχε περάσει με τους συμπρωταγωνιστές της.

 

View this post on Instagram

 

The One Where My Rent Went Up $12,000 #friends #mollymcnearney #missthosedays

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Η Cox ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με την επίσκεψή της στο διαμέρισμα κι έγραψε στην λεζάντα «The One Where My Rent Went Up $12,000» κάνοντας μια αστεία αναφορά στους τίτλους των επεισοδίων της σειράς. Στο βίντεο η ηθοποιός λέει «Καληνύχτα παιδιά, πάω σπίτι» και η κάμερα  μετακινείται προς στα πάνω εστιάζοντας στο κτίριο όπου η Monica έμενε με την Rachel, τη Phoebe, τον Chandler και τον Joey.

 

View this post on Instagram

 

Hello Instagram! I’m here with a little help from my friends. ?: Michael Rozman/Warner Bros.

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

H Cox είναι σχετικά καινούρια στο Instagram, αφού την έπεισε η Ellen DeGeneres να δημιουργήσει τον λογαριασμό και  η πρώτη της φωτογραφία ήταν στο καναπέ του Central Perk, την καφετέρια συνάντησης της παρέας από «Τα φιλαράκια» ποζάροντας με την παρουσιάστρια DeGeneres και την λατρεμένη ‘’Phoebe’’, Lisa Kudrow.

Πολλοί θαυμαστές της σειράς επιθυμούν να ξαναδούν στις οθόνες τους την όμορφη παρέα, αλλά η Cox έχει αναφέρει στο People «Δεν το βλέπω να γίνεται. Αν και θα έκανα τα πάντα να είμαι σε ένα δωμάτιο με αυτούς τους ανθρώπους να ερμηνεύουμε τις ρόλους μας και να περνάμε καλά. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται».

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα