Copy the Look: Κάντε το όπως η Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεχωρίζει πάντα για το στυλ της  γιατί  συνδυάζει τις πιο επίκαιρες τάσεις της μόδας με το προσωπικό στοιχείο. Ότι ακριβώς χρειαζόμαστε δηλαδή για πετυχημένα casual σύνολα, που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες από τη δουλειά μέχρι τον καφέ και τη βραδινή έξοδο.

Αυτή τη φορά η δημοφιλής παρουσιάστρια, επέλεξε ένα outfit με 80s επιρροές που αν του προσθέσετε το κατάλληλο για την κάθε περίσταση πανωφόρι – θα σας προτείναμε παλτό, XXL ζακέτα η σακάκι και όχι biker jacket, γιατί μπορεί να κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει πολύ «σκληρό» – ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους και με ένα λιγότερο φθαρμένο τζιν και σε πολλές ηλικίες.

Το look της αποτελείται από τζιν παντελόνι με σκισίματα, λευκό κλασικό πουκάμισο – που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα και ψηλά, μαύρα μποτάκια με κορδόνια.

Fashion Tip: Κρατήστε στο μυαλό σας ότι παρόμοια σύνολα, που δεν διαθέτουν έντονα χρώματα και σχέδια, μπορούν να λειτουργήσουν σαν τον ιδανικό καμβά για να πειραματιστείτε με διαφόρων ειδών αξεσουάρ, όπως π.χ τα statement necklaces, τα οποία θα φορέσουμε και φέτος την Άνοιξη.

Παντελόνι, BSB (69.90€) Πουκάμισο, Zara (19.95€) Παπούτσια, Gianna Kazakou (65.00€)

Διαβάστε επίσης – Νέα τάση: Όχι πια jeans, μόνο leather

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα