Cool girl: Η Μαρία Κορινθίου παραδέχεται την παρέμβαση που έχει κάνει στο πρόσωπό της και μιλάει για το σώμα της

Είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς και σίγουρα μία από τις πιο σέξι. Η Μαρία Κορινθίουωστόσο, αποκάλυψε ότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το σώμα και το πρόσωπό της, καθώς της αρέσει να είναι πιο ατημέλητη, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

«Έρχονται περίοδοι που βάζω παραπάνω κιλά και δεν με νοιάζει γιατί έχω ανεβασμένη διάθεση. Κι άλλες, που μπορεί να είμαι πιο αδύνατη από ποτέ, αλλά αν δεν είμαι καλά ψυχολογικά θα πιστεύω ότι είμαι χάλια. Είναι το πώς θα το δεις… Είμαι πάντως μία γυναίκα που δεν περιποιείται πολύ τον εαυτό της, δεν είμαι κοκέτα. Είμαι πιο πολύ χύμα. Αν δω μια ρυτίδα ή κυτταρίτιδα στα πόδια μου, θα εξαρτηθεί από την ψυχολογία μου αν θα πέσω. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Γιατί δεν με τρομάζει ο χρόνος.», δήλωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Όσο για τις παρεμβάσεις που θα έκανε για να επιβραδύνει το πέρασμα του χρόνου, η ηθοποιός δήλωσε: «Επέμβαση δεν νομίζω ότι θα έκανα, παρόλα αυτά έχω κάνει υαλουρονικό οξύ. Αν και αυτό κρατάει μόνο τρεις μήνες, δεν είναι κάτι τραγικό. Μου άρεσε που το έκανα και τα αποτελέσματά του ήταν θετικά. Εν τω μεταξύ βγήκα, το είπα και έγραψαν: ‘αυτές είναι οι πλαστικές της Κορινθίου!’. Ό,τι να ‘ναι… Δεν με απασχόλησε καθόλου».

Δείτε επίσης:

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει τις αναλογίες της: Πόσα κιλά είναι η ηθοποιός;

Η Μαρία Κορινθίου μιλά για τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει με τον σύζυγό της: «Υπήρξαν στιγμές που δεν είχαμε να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες»

Μαρία Κορινθίου-Γιάννης Αϊβάζης: Τα καυτά φιλιά τους στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα