Conscious Uncoupling: Η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin έβαλαν τελεία και παύλα στην κοινή του ζωή

Με λίγες μόνο αράδες που δημοσίευσε η Gwyneth Paltrow στο official site της, GOOP, έβαλε το οριστικό τέλος στο γάμο της με τον star της μουσικής σκηνής, Chris Martin.

Και το φαινομενικά τέλειο ζευγάρι, με τη σούπερ ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή –το παζλ συμπλήρωναν τα δυο τους παιδιά, Apple και Moses– σαν τη διαφημιστική καμπάνια της νέας συλλογής του Ralph Lauren, χωρίστηκε ξαφνικά στα δύο.

Ή για να είμαστε ακριβείς, το The End του γάμου τους, που έγινε το 2003, δεν ήταν και τόσο ξαφνικό.

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό οργίαζαν. Τα δημοσιεύματα των blogs και των περιοδικών δημοσίευαν κοινές φωτογραφίες τους, που ανάμεσά τους υπήρχε εκείνη η κάθετη κατακόκκινη γραμμή.

Η οριστική γραμμή που όταν μπαίνει, φανερώνει ρήξη, προβλήματα, ασυνεννοησίες.

Κάτι που και οι δυο αρνούνταν πεισματικά, σε όλες τις συνεντεύξεις τους.

Δεν έπειθαν όμως κανέναν, γιατί όπως λέει και ο σοφός μας λαός, ο καπνός ακολουθεί πάντα τη φωτιά. Και η φωτιά στη δική τους περίπτωση ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα καταστροφική.

Ώσπου ήρθε και η επιβεβαίωση, μέσα από την ίδια την ηθοποιό, με ένα λιτό μήνυμα, με τον τίτλo «Conscious Uncoupling» -Συνειδητή Αποσύνδεση, το οποίο έγραφε τα εξής.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι με την απόφαση να χωρίσουμε. Το προσπαθήσαμε πολύ σκληρά πάνω από έναν χρόνο, τόσο μαζί όσο και ο καθένας μόνος του, για να δούμε τι συμβαίνει μεταξύ μας και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ενώ αγαπιόμαστε πάρα πολύ, πρέπει να μείνουμε χωριστά. Είμαστε, ωστόσο, και πάντα θα είμαστε, οικογένεια και με πολλούς τρόπους είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Είμαστε πρώτα γονείς δύο υπέροχων παιδιών και ζητάμε να τους αφήσετε χώρο και να σεβαστείτε αυτή την δύσκολη προσωπική στιγμή. Κρατούσαμε πάντα την σχέση μας μακριά από τη δημοσιότητα κι ελπίζουμε ότι ακόμη και συνειδητά χωρισμένοι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο».

Άλλη μια μεγάλη απόδειξη της Παραμυθούπολης του Hollywood, πως το happy end ταιριάζει μόνο στις ρομαντικές ταινίες του -παρέα με χαρτομάντιλα και ένα μεγάλο μπολ γεμάτο ποπ κορν- και όχι στην πραγματική ζωή.

Μια ματιά εδώ: Kelly Osbourne-Matthew Mosshart: Αντίο μετά από 2 χρόνια σχέσης

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα