Coachella 2019: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

Το πολυσυζητημένο music event, Coachella, ξεκινά και σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να μπορούσαμε να το απολαύσουμε από κοντά. Τι θα περιλαμβάνει όμως το φετινό Coachella 2019; Καλή μουσική αλλά και καλό φαγητό είναι κάποια από τα σίγουρα που θα απολαύσουν όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν το golden ticket τους πριν τα εισιτήρια εξαντληθούν.

Τι είναι η Coachella; 

Το Coachella Valley Music and Arts Festival είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο Indio το οποίο βρίσκεται κοντά στο Palm Springs και διαρκεί μόλις 2 Σαββατοκύριακα.

Πότε είναι η Coachella;

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που «ανοίγει» το μουσικό event είναι 12-14 Απριλίου και το δεύτερο 19-21.

Πότε είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια;

Τα εισιτήρια για τα Σαββατοκύριακα του φεστιβάλ πωλούνται συνήθως γίνονται αμέσως sold out. Φέτος τα εισιτήρια ξεκίνησαν να πωλούνται 4 Ιανουαρίου.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια;

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα βρείτε από 429 έως και 999 δολάρια ενώ το parking για τα VIP εισιτήρια χρεώνεται ξεχωριστά.

Ποιοι θα εμφανιστούν στη σκηνή του Coachella φέτος;

Ariana Grande, Childish Gambino και Tame Impala είναι τα top ονόματα που θα εμφανιστούν φέτος ενώ επίσης στη σκηνή θα ανέβουν και οι: Janelle Monáe, the 1975, Solange, Kid Cudi, Khalid, Zedd, Dillon Francis, CHVRCHES, Apex Twin και Weezer.

Μπορούμε να το δούμε κι εμείς;

Φέτος για πρώτη φορά μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσω του επίσημου καναλιού του φεστιβάλ στο YouTube τις συναυλίες και τα δύο Σαββατοκύριακα. Δείτε πώς εδώ

 

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Πηγή: PeopleGreece

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα