Clarisonic: Επιτέλους έρχεται τον Απρίλιο

Το βλέπαμε καιρό στα ξένα sites και -δεν ντρεπόμαστε- το θέλαμε περισσότερο και από την PS2 της Proenza Schouler. Είχαμε διαβάσει διθυραμβικές κριτικές, testimonials γυναικών που ορκίζονταν στο όνομά του και το ποθούσαμε τόσο… Μέχρι που μάθαμε πως έρχεται τον Απρίλιο στα Sephora. Πήγαμε στην παρουσίαση, ακούσαμε τα καλύτερα αλλά το μεγάλο τεστ έμελλε να γίνει στο μπάνιο μας. Από την πρώτη φορά που το χρησιμοποιήσαμε, ξέραμε πως δεν πρόκειται να το αποχωριστούμε. Ever. Γιατί; Σας το ζωγραφίσαμε

Και πιο ειδικά:

  • Σχεδιασμένο με δύο ταχύτητες για προσαρμόσιμη άνεση, το Mia 2 λειτουργεί με μια τεχνολογία υπερήχων, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, και έχει αποδειχτεί κλινικά ότι καθαρίζει την επιδερμίδα 6 φορές καλύτερα από τον απλό καθαρισμό με τα χέρια.
  • Απαλή και ταυτόχρονα ισχυρή, η Μέθοδος Υπερήχων (Sonic Method) αξιοποιεί τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, για να καθαρίζει αποτελεσματικά και να δρα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, προκειμένου να μεταμορφώνει υπέροχα την υφή της, συσφίγγοντας τους πόρους και δημιουργώντας πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή όψη.
  • Σε αντίθεση με τις συσκευές περιστροφής, το Mia 2 πάλλεται εμπρός και πίσω με μια υπερηχητική συχνότητα που παράγει περισσότερες από 300 κινήσεις το δευτερόλεπτο, για να απομακρύνει απαλά τους ρύπους από την επιδερμίδα και τους πόρους. Ο καθαρισμός είναι τόσο αποτελεσματικός που η επιδερμίδα απορροφά καλύτερα τις κρέμες, τα serum και τα ενυδατικά προϊόντα. Τα κλινικά αποτελέσματα καταδεικνύουν σύσφιξη των πόρων, εξασθένιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας.
  • Ο μοναδικός συμπαγής φορτιστής pLink™ του Mia 2 προσαρμόζεται μαγνητικά στη λαβή και εξασφαλίζει 24 ολόκληρα λεπτά χρήσης ανά φόρτιση. Για ομοιόμορφο και σε βάθος καθαρισμό του προσώπου, το Mia 2 διαθέτει έναν αποκλειστικό χρονοδιακόπτη που διακόπτει στιγμιαία τη λειτουργία, υποδεικνύοντας ότι πρέπει να περάσετε σε άλλο σημείο του προσώπου, εξασφαλίζοντας πανεύκολο, καθοδηγούμενο καθαρισμό 1 λεπτού: 20 δευτερόλεπτα στο μέτωπο, 20 δευτερόλεπτα στη μύτη και το πηγούνι και 10 δευτερόλεπτα σε κάθε μάγουλο. Το επαναφορτιζόμενο Mia 2 είναι πλήρως αδιάβροχο και συνεπώς ιδανικό για χρήση στην μπανιέρα ή στο ντους, ενώ διαθέτει μια πρακτική θήκη μεταφοράς και εγγύηση 2 ετών.

Πόσο κοστίζει; 149€ η Mia 2 και 225€ η συσκευή για το σώμα και αξίζουν κάθε cent!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα