Χρόνια πολλά Meghan Markle! Το κορίτσι που λάτρεψε ο πρίγκιπας Harry έγινε 37 ετών – Δείτε κάποιες τέλειες φωτογραφίες της

 

Χρόνια πολλά Meghan Markle! Το κορίτσι που λάτρεψε ο πρίγκιπας Harry έγινε 37 ετών – Δείτε κάποιες τέλειες φωτογραφίες της

Γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1981 και είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της. Ο λόγος για την Meghan Markle που αγαπήσαμε ως «Rachel» στην πετυχημένη σειρά «Suits» και που σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Από τον Νοέμβριο του 2016, το όνομα της 37χρονης συζητήθηκε όσο κανένα λόγω του δεσμού της με τον πρίγκιπα Harry. Το Μάιο του 2018 τελέστηκε ο παραμυθένιος γάμος τους και ήταν οπωσδήποτε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς. Μία σύγχρονη και cool μοντέρνα σταχτοπούτα.  

Ο μικρότερος γιος της αξέχαστης Diana, είναι τρελά ερωτευμένος και δείχνει να αδιαφορεί για τα πρωτόκολλα και τους τύπους όπως βλέπουμε και σε διάφορες κοινές τους φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με πιο πρόσφατη αυτή που της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στο φακό. Ο 33χρονος πρίγκιπας Harry, αδιαφορεί επίσης και για την μικρή διαφορά ηλικίας αλλά και για το γεγονός πως η αγαπημένη του υπήρξε παντρεμένη κατά το παρελθόν με τον ηθοποιό Trevor Engelson από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2013.

Κοιτάζοντας το βιογραφικό, τις φωτογραφίες αλλά και τη φιλανθρωπική δράση της Meghan, εύκολα καταλαβαίνει κανείς το λόγο που γοήτευσε το μέλος της βασιλικής οικογένειας. Όσον αφορά στο γυναικείο κοινό, η 37χρονη αρέσει πολύ για το στιλ της αλλά και την φυσική της ομορφιά. Με αφορμή τα γενέθλιά της, δείτε πώς τη φωτογραφία και το μήνυμα που ανάρτησε το Παλάτι του kensington καθώς και κάποιες φωτογραφίες με υπέροχα looks της! Χιλιόχρονη και πάντα ευτυχισμένη να της ευχηθούμε! (Φυσικά είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της. Stay tuned).

 

?Royal PDA alert!! ?When Harry and Meghan kiss in public, the whole world SWOONS.

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα