Χρόνια πολλά Amal Alamuddin! Θυμόμαστε κάποιες υπέροχες εμφανίσεις της κυρίας Clooney

Η Amal Alamuddin είναι η γυναίκα που κατάφερε να παντρευτεί τον πιο περιζήτητο εργένη του Hollywood, George Clooney, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ενώ πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους. Είναι δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πριν από δύο χρόνο ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να  προσφέρει νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση στον αγώνα που δίνει για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τη Βρετανία.

Πριν από κάποιες ώρες, ο πασίγνωστος σύζυγός της, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman». Μάλιστα, ο George Clooney αποκάλυψε τον παράδοξο τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκε με την Amal. Όπως ανέφερε, το 2013 η κομψή δικηγόρος είχε περάσει από το σπίτι του στη Λίμνη Κόμο μαζί με έναν κοινό τους φίλο, πηγαίνοντας προς τις Κάννες. Ωστόσο, ήταν ο ατζέντης του που φαίνεται πως προέβλεψε την εξέλιξη που θα είχε τελικά εκείνη η συνάντησή τους. «Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου, ο οποίος μου είπε, “Γνώρισα αυτήν τη γυναίκα που έρχεται στο σπίτι σου και την οποία θα παντρευτείς”. Όντως έτσι εξελίχθηκε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Clooney.

Η Amal Clooney σήμερα έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 40 ετών. Μα αφορμή την ημέρα αλλά και τις δηλώσεις του συζύγου της σας παρουσιάζουμε οκτώ πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για εκείνη ενώ θυμόμαστε και κάποιες iconic εμφανίσεις της.

  • Γεννήθηκε στη Βηρυτό.
  • Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων σχετικά με τον διεθνή ποινικό νόμο ενώ είναι και συνεκδότρια σε ένα βιβλίο με τίτλο, “Ο νόμος και η Εφαρμογή του Ειδικού Δικαστηρίου για το Λίβανο”.
  • Έχει κερδίσει την πρώτη θέση, ως η πιο σέξι δικηγόρος στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες: αγγλικά, αραβικά και γαλλικά.
  • Έχει εκπροσωπήσει πολλές σπουδαίες προσωπικότητες όπως για παράδειγμα την πρώην Πρωθυπουργό της Ουκρανίας Yulia Tymoshenko.
  • Την ακολουθούν πολλοί διάσημοι στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και ένας από αυτούς είναι και ο Ashton Kutcher.
  • Έχει διατελέσει σύμβουλος των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη χρήση των τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών.
  • Η Amal δεν φοβάται τα φώτα της δημοσιότητας ούτε κρύφτηκε ποτέ από τον φωτογραφικό φακό σε δημόσιες εμφανίσεις με τον αγαπημένο της. Αντίθετα, ήταν και είναι πάντα χαμογελαστή.

Θυμηθείτε και κάποιες υπέροχες εμφανίσεις της παρακάτω:

Amal Alamuddin

Amal Alamuddin

Amal Alamuddin, style, fashion icon, outfit

amal alamuddin

amal alamuddin

George Clooney and Amal Alamuddin arrive in Venice for their wedding

amal clooney

george-clooney-amal-2-ac1d5cc6-2aec-43f8-9123-f2b9b3fca5be

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα