Χριστίνα Μπόμπα: Το αγαπημένο της άρωμα είναι ιδανικό για το καλοκαίρι

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τις πιο φρέσκιες και όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Αν και έγινε γνωστή ως σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, πλέον η ίδια έχει ξεκινήσει να χαράσσει τα δικά της βήματα στην τηλεόραση, αφού πλέον έχει δημιουργήσει με τον μέλλοντα σύζυγό της μία εταιρία παραγωγής. Εκτός από αυτή της την ενασχόληση, είναι φανερό πως η Χριστίνα αγαπάει πολύ και τον χώρο της ομορφιάς, για αυτό και εμείς όταν τη συναντήσαμε δεν χάσαμε την ευκαιρία να μάθουμε ποιο είναι το άρωμα που ξεχωρίζει.

Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, η συλλογή της διαθέτει πολλά αρώματα, αφού δεν είναι από εκείνες τις γυναίκες που φορούν ένα συγκεκριμένο καθημερινά και για όλη τους τη ζωή. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα άρωμα που αγοράζει ξανά και ξανά και είναι το μόνο που έχει μείνει «πιστή» εδώ και αρκετό καιρό, το οποίο δεν είναι άλλο από το Want των Dsquared (€94,67 τα 100ml).dsquared2-want-parf-100, άρωμα

Αν σας αρέσουν και εσάς τα λουλουδένια, «ανατολίτικα» αρώματα, σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι, πορτοκάλι, τζίντζερ και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Δαμασκού, ηλιοτρόπιο και νερόλι και οι νότες της βάσης είναι βανίλια Μαδαγασκάρης, απόλυτη βανίλια και νότες ξύλων, συνθέτοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα