Χριστίνα Μπόμπα: Οι φετινές φωτογραφίες της με μαγιό είναι η απόδειξη πως έχει άψογες αναλογίες

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα ζουν τον απόλυτο έρωτα! Ο παρουσιαστής και η σύντροφος του είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και τον Σεπτέμβριο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η 28χρονη και ο 36χρονος συγκατοίκησαν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους ενώ η πρόταση γάμου έγινε στις αρχές του 2017, λίγο προτού ο παρουσιαστής αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor. Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός μάλιστα, που εκείνη παραιτήθηκε εκείνη την περίοδο από τη δουλειά της για να τον ακολουθήσει στο τροπικό νησί. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγο καιρό, η Χριστίνα και ο Σάκης θα παντρευτούν στη Σίφνο με κουμπάρους την Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο  η Χριστίνα  γνώρισε τη yoga, που όπως αποκάλυψε πριν από έναν χρόνο στο People τη βοήθησε σε πολλούς τομείς της ζωής της. «Η yoga ήρθε στη ζωή μου σε ένα μεταβατικό στάδιο, όταν αποφάσισα να κάνω σημαντικές αλλαγές, όταν παραιτήθηκα από τη δουλειά μου για να ξεκινήσω τις δικές μου επιχειρηματικές ιδέες και μετακόμισα στη Δομινικανή Δημοκρατία για τρεις μήνες. Το ότι ξεκίνησα yoga ήταν τυχαίο αλλά μοιραίο, καθώς γνώρισα μια καταπληκτική instructor, που άρχισε να με μυεί στη yoga και στο διαλογισμό. Τότε ανακάλυψα ένα νέο είδος εμπειρίας, πιο εσωτερικό, μέσω της άσκησης και της αυτοσυγκέντρωσης. Αυτό που με συναρπάζει στη yoga είναι ότι σου δίνει πάντα κίνητρο να πιστέψεις στις δυνάμεις σου και να γίνεσαι καλύτερος. Είναι ένα είδος προπόνησης που σε μαθαίνει να ζεις και να ασκείσαι με αρμονία και να ανακαλύπτεις κάθε μέρα νέα όρια που, αν το πιστέψεις, μπορείς να τα ξεπεράσεις».

Η influencer, που φέτος έχει βάλει ήδη τα μαγιό της, απολαμβάνει τα μπάνια της και εμείς που την ακολουθούμε στο Instagram, θαυμάζουμε τη σιλουέτα της. Η ίδια, περιέγραψε φέτος στο περιοδικό People το διατροφικό της πλάνο. «Αυτή την περίοδο η ζωή μου κινείται μεταξύ Ελλάδας και Δομινικανής Δημοκρατίας, οπότε είναι πραγματικά δύσκολο να είμαι πιστή σε ένα συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο. Έχω κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους τις περισσότερες φορές καταφέρνω και ακολουθώ. Αποφεύγω τα τηγανητά, τη ζάχαρη και τα πολλά ψωμιά και δεν ξεχνάω να ενισχύω τον οργανισμό μου με τροφές πλούσιες σε θρεπτική αξία, όπως αβοκάντο, φρούτα και λαχανικά, ψάρι κτλ. Όταν βρίσκομαι σε περίοδο με πολλά ταξίδια, εφαρμόζω τους παραπάνω κανόνες και σε συνδυασμό με τη γυμναστική όλα πάνε καλά».

Παράλληλα έδωσε ένα ενδεικτικό πρόγραμμα μιας καλής διατροφικής της ημέρας:

Πρωινό: Αυγά με αβοκάντο, λάιμ, ντομάτα και μια φέτα ψωμί, φυσικό χυμό και καφέ

Σνακ: 1 φρούτο

Μεσημεριανό: Ψάρι ή θαλασσινά με σαλάτα

Απογευματινό: 1 χούφτα ξηρούς καρπούς

Βραδινό: 1 χωριάτικη σαλάτα

Όσο για την άσκησή της; «Συνήθως μέρα παρά μέρα κάνω πρωινή γιόγκα. Εδώ έχω πολλές ευκαιρίες και για συμπληρωματική γυμναστική, όπως κολύμπι, ποδήλατο ή περπάτημα, ασκήσεις γυμναστικής στην παραλία. Γενικά μου αρέσει να είμαι σε κίνηση και με κάθε ευκαιρία δοκιμάζω κάτι καινούριο, όπως SUP η surf».

Ακολουθούν οι φετινές εμφανίσεις της μαγιό.

Σε λίγες μέρες επιστρέφω στην Ελλάδα για να περασουμε τρεις μοναδικές μέρες στο #HopeYogaRetreat! Μένουν λίγες ακόμα διαθέσιμες θέσεις που μπορείτε να κλείσετε από αύριο μέχρι την Πέμπτη στο @nisiraches (2238031809 | info@nisi.com.gr). 11-13 Μαΐου θα κάνουμε Yoga με την @aleksandra_yoga , εκδρομές, καραόκε και όλα αυτά για καλό σκοπό, αφού τα κέρδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο ΕΛΙΖΑ: την Εταιρία Κατά της Παιδικής Κακοποίησης. Το @fuzeteagreece θα διπλασιάσει τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν. Σας περιμένω και ανυπομονώ για αυτό το μοναδικό τριήμερο ? #yogaretreat ? @kasi.tani

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα