Chrissy Teigen: Αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να χάσει τα 9 κιλά που πήρε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της
Getty Images

Το 33χρονο μοντέλο και μαμά,Chrissy Teigen  μπορεί να μην έχασε τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την ενοχλεί καθόλου συμφώνα με την ίδια.

Σε απάντηση σε θαυμαστή της στο Twitter που την ρώτησε σχετικά με την διατροφή της το μοντέλο δηλώνει ότι είναι 9 κιλά παραπάνω και δεν σχεδιάζει να τα χάσει σύντομα :«Είναι δέκα μηνών τώρα,και δεν πρόκειται να χάσω ούτε ένα κιλό,αγαπώ πάρα πολύ το φαγητό, συμβιβάζομαι με τον νέο μου εαυτό τώρα που έχω τα συγκεκριμένα κιλά για αρκετό καιρό».

 

 

View this post on Instagram

 

these streets!!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει στο περιοδικό Glamour τον Μάρτιο του 2017 στην πρώτη της εγκυμοσύνη με την Luna ήταν πιο αδύνατη από ποτέ καθώς έπασχε από μεταγεννητική  κατάθλιψη  «Ήταν επώδυνο να σηκωνόμουν από το κρεβάτι στην ώρα μου.H μέση μου,οι ώμοι ακόμη και o καρπός μου πονούσαν.Δεν είχα όρεξη.Θα μπορούσα να κάτσω και δύο μέρες χωρίς φαγητό,και ξέρεις τι μεγάλη σημασία έχει για εμένα το φαγητό».

 

View this post on Instagram

 

t o o n s @monicarosestyle @sarahpotempa @rennyvasquez

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «κοιτούσα απλά το φαγητό και έλεγα δεν έχω όρεξη.Είναι σαν να πηγαίνεις στο σουπερμαρκετ,όταν είσαι χορτάτος.Απλά δεν θες τα ίδια πράγματα.Το φαγητό δεν με ενθουσίαζε».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα