Χρυσές σκάλες και πολυτελή αυτοκίνητα: Η απίστευτη πολυτέλεια στα ταξίδια της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας

Μετά το Πακιστάν, ο πρίγκιπας Mohammed bin Salman al Saud της Σαουδικής Αραβίας ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ινδία και την Κίνα στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ασία. Και δεν είναι οι συναντήσεις του με κορυφαίους ηγέτες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και του Τύπου αλλά ο πολυτελής τρόπος με τον οποίο επιλέγει να ταξιδέψει αυτός αλλά και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

Εκτός από τα F16 jet που τον υποδέχονται με θεαματικό τρόπο κάθε φορά που πλησιάζει το αεροπλάνο του τον αερολιμένα μιας χώρας, τον πρίγκιπα αλλά και τον βασιλιά Salman πάντα περιμένουν πολυτελή αυτοκίνητα για να τους μεταφέρουν στο ξενοδοχείο. Βέβαια, αυτό δεν είναι τίποτα για την οικογένεια που ελέγχει την παραγωγή πετρελαίου στη χώρα. Στο ταξίδι τους στο Hollywood, ο πρίγκιπας είχε κλείσει όλο το ξενοδοχείο Four Seasons στο Λος Άντζελες για τη συνοδεία του, ενώ ο ίδιος δεν έμεινε ποτέ εκεί ενώ για μια 3ημερη διαμονή στο Παρίσι είχε μεταφέρει ένα ολόκληρο φορτηγό με βαλίτσες με τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο βασιλιάς Salman, βέβαια, ταξιδεύει με μεγαλύτερη ακόμα πολυτέλεια από τον γιο του. Ο 83χρονος μονάρχης έχει ταξιδέψει με στην Ινδονησία με 450 τόνους φορτίο-όσο δηλαδή ζυγίζουν 72 ελέφαντες! Το βασιλικό αεροσκάφος, ένα Boeing 747, διαθέτει κυλιόμενη σκάλα από χρυσό, ενώ οι αποσκευές της οικογένειας ταξιδεύουν μόνες τους σε 7 ακόμα αεροπλάνα!


View this post on Instagram

A post shared by فيصل ال نجران (@faisal.alnajran) on

Τι μεταφέρουν; Λιμουζίνες, αυτοκίνητα και δύο ασανσέρ (τα χρειάζεται για να κατεβαίνει μόνος του από το δωμάτιό του) ακόμα και σκάφη αλλά και τη συνοδεία του βασιλιά που συνήθως αποτελείται από 1500 άτομα μεταξύ των οποίων υπουργοί, πρίγκιπες και προσωπικό ασφαλείας.

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα