Χωρίζει ο πιο ισχυρός άντρας της ελληνικής TV

O Ατζούν Ιλιτζάλι είναι ο Τούρκος που έχει αναδειχτεί ο πιο ισχυρός άντρας της ελληνικής TV τα τελευταία χρόνια με τις παραγωγές του να σπάνε ταμεία στη χώρα μας. Ο διάσημος παραγωγός πέρσι παντρεύτηκε μια καλλονή, τη Σεΐμα Σούμπασι. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και θύμιζε παραμύθι, αλλά η σχέση τους στην πραγματικότητα όμως δεν είναι και τόσο ιδεατή. Μόλις ένα χρόνο μετά το γάμο τους και 8 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να μη συνεχίσει το γάμο τους.

Ο 49χρονος παραγωγός και η 29χρονη πρώην πλέον σύζυγός του, δεν είναι πλέον ζευγάρι κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος αφού έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου. Τα νέα έγιναν γνωστά μέσα από εκπομπή στο τηλεοπτικό δίκτυο Kemal D.

Αυτό δε θα είναι το πρώτο διαζύγιο για τον Τούρκο παραγωγό αφού έχει ήδη στο ενεργητικό του άλλα δυο. Το 1989 ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Σεντά και μαζί της απέκτησε την πρώτη κόρη του. Οι δυο τους χώρισαν το 1993 και το 2003 ο ίδιος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με μία εντυπωσιακή μελαχρινή Τουρκάλα, τη Ζεινέπ. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες ωστόσο λίγα χρόνια μετά χώρισαν, όταν ο Ατζούν ερωτεύτηκε την τρίτη του σύζυγο Σεϊμά Σουμπάσι, η οποία τότε εργαζόταν στα backstage εκπομπής που παρουσίαζε ο ίδιος. Το πρώην πλέον ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα