Χωρισμός στη showbiz: Άκης Πετρετζίκης και Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου δεν είναι πια μαζί

Χωρισμός στη showbiz: Άκης Πετρετζίκης και Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου δεν είναι πια μαζί

Ο Άκης Πετρετζίκης τους τελευταίους ήταν ζευγάρι με την Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου.

Πριν από 13 χρόνια, η μικρή Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου καθήλωσε όσους βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ και τους τηλεθεατές ανά την Υφήλιο, σβήνοντας την Ολυμπιακή Φλόγα μπροστά σε χιλιάδες θεατές στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Σήμερα είναι 24 ετών. 

Η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή το καλοκαίρι μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε η Φωτεινή στην προσωπική της σελίδα στο Instagram που ήταν με τον Άκη. Ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις της όμορφης βιολόγου και όλοι έκαναν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα που ίσως θα μπορούσε να οδηγηθεί στο επόμενο level.

Ωστόσο, φαίνεται πως αυτός ο έρωτας δεν κράτησε πολύ, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Η απόσταση ήταν από τα πράγματα που –όπως αναφέρει το ρεπορτάζ-  ώθησε το ζευγάρι στο τέλος της σχέσης τους. Η Φωτεινή σπουδάζει στο εξωτερικό ενώ ο Άκης έχει τις εκπομπές του, το κανάλι του στο Youtube αλλά και το Bake Off. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 24χρονη δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.


View this post on Instagram

???

A post shared by ??????? ?. ????????????????? (@foteini_papaleon) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα