Chillbox: Προσγείωση στο Παρίσι!

Αν το Παρίσι είναι ένας συχνός προορισμός για εσάς σας και ταυτόχρονα είστε από εκείνες που όταν ταξιδεύετε λησμονείτε τις ελληνικές γεύσεις, έχουμε ευχάριστα νέα: το πρώτο Chillbox άνοιξε στο Aéroville, το καινούριο mega εμπορικό κέντρο του Charles de Gaulle.

Το κατάστημα βρίσκεται στη Zone Africa Lodge του εμπορικού κέντρου, και διαθέτει όλες τις frozen yogurt προτάσεις (καθώς και τα άπαιχτα toppings) για τις οποίες η Chillbox έχει ξεχωρίσει στις καρδιές ελληνικού κοινού, ενώ φαίνεται ότι ήδη την έχουν αγκαλιάσει και οι Παριζιάνοι.

Σημειώνεται, ότι το παρισινό κατάστημα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των καταστημάτων της Chillbox στο εξωτερικό, μιας και τις γεύσεις της μπορείτε να απολαύσετε επίσης σε Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Βουλγαρία, Κύπρο και ΠΓΔΜ.

*Το εμπορικό κέντρο Aéroville,  βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle (CDG), και το εκθεσιακό κέντρο Parc des Expositions de Villepinte.

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές πρόσβασης, επισκεφθείτε αντίστοιχα το website της Chillbox, και το website του εμπορικού κέντρου Aéroville.

Διαβάστε επίσης: Λευκά είδη: Γνωρίστε τον γεμάτο χρώμα κόσμο της NEF-NEF Homeware

Paris Aeroville 14g

 

Untitled-4g

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα