Channing Tatum & Jenna Dewan: Το μόνο πιο έντονο από το δεσμό τους είναι ο χωρισμός τους

Φαίνεται πως η λίστα των χωρισμών το 2018 θα είναι μεγάλη! Πριν από λίγες ώρες με μία απλή, λιτή και απέριττη ανακοίνωση ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια στο Hollywood, δημοσιοποίησε το χωρισμό τους.

Ο λόγος για τον Channing Tatum και την Jenna Dewan που απ΄ό,τι φαίνεται δεν κατάφεραν να σώσουν το γάμο τους. Ο 37χρονος  ηθοποιός και χορευτής και η επίσης 37χρονη ηθοποιός αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 9 χρόνια γάμου.

Να θυμίσουμε πως το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας «Step Up» το 2006 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα, ενώ μαζί είχαν αποκτήσει και μια κορούλα η οποία είναι τεσσάρων ετών.

Channing Tatum & Jenna Dewan

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Page Six, ο αληθινός λόγος του χωρισμού του ζευγαριού είναι «η απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους λόγω της πίεσης της δουλειάς και του χρόνου που περνούσαν χωριστά εξαιτίας των υποχρεώσεών τους».

Την ανακοίνωση του χωρισμού έκανε μέσω Instagram ο Channing Tatum, ανεβάζοντας μια επιστολή του στην οποία αναφέρει πως η απόφαση να χωρίσουν πάρθηκε με «πολλή αγάπη».

Δείτε τη παρακάτω.

«Επιλέξαμε από κοινού και με πολύ αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν από πολλά χρόνια και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί προς το παρόν σε διαφορετικά μονοπάτια. Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε σκανδαλώδη γεγονότα πίσω από την απόφασή μας – μόνο δύο κολλητοί φίλοι που συνειδητοποίησαν ότι έφτασε η ώρα να κρατήσουν λίγες αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένα και ολοκληρωμένα. Παραμένουμε οικογένεια και θα είμαστε πάντα αφοσιωμένοι γονείς για την Everly».

Ας θυμηθούμε τώρα και κάποιες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Channing Tatum & Jenna Dewan

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το περιοδικό Health, η Jenna Dewan Tatum είχε δηλώσει ότι την εκνευρίζει όταν ο κόσμος της λέει ότι εκείνη και ο Channing ζουν «μια τέλεια ζωή».

Channing Tatum & Jenna Dewan

Το 2006 γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας τους «Step Up».

Channing Tatum & Jenna Dewan

Παντρεύτηκαν στις 11 Ιουλίου 2009 στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Channing Tatum & Jenna Dewan

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ηθοποιός το τελευταίο καιρό δούλευε ασταμάτητα και μόνο το 2018 πήρε μέρος σε 4 ταινίες, γεγονός που δημιούργησε απόσταση ανάμεσα στο πρώην πια, ζευγάρι.

Channing Tatum & Jenna Dewan

«Παραμένουμε οικογένεια και θα είμαστε πάντα αφοσιωμένοι γονείς για την Everly», ανέφεραν ο Channing και η Jenna.

channing_tatum_jenna_dewan_tatum

«Τσακωνόμαστε σαν όλα τα ζευγάρια, διαφωνούμε για πολλά πράγματα, έχουμε μέρες που πραγματικά δεν συμπαθούμε ο ένας τον άλλο», είχε πει η σε συνέντευξή της η 37χρονη.

Channing Tatum and Jenna Dewan-Tatum

Έχουν μια κόρη που γεννήθηκε το 2013 στο Λονδίνο.

channing, tatum, jenna, dewan

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα