Chanel A/W 2019-2020: Η Cara Delevingne και η Penélope Cruz φόρεσαν τις τελευταίες δημιουργίες του Karl Lagerfeld
Instagram @fashiontomax

Η αυλαία της εβδομάδας μόδας στην πόλη του φωτός κλείνει σήμερα και μάλιστα με ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα fashion show. Σήμερα το πρωί λαμπεροί καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο Grand Palais του Παρισιού για την παρουσίαση της τελευταίας collection A/W του Karl Lagerfeld για τον οίκο Chanel, ο οποίο έφυγε από τη ζωή στις 19 Φεβρουαρίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το show ήταν για ακόμα μία φορά άκρως εντυπωσιακό. Οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν σε μία χιονισμένη πόλη, ενώ στον χώρο υπήρχαν ακόμα και σαλέ, θυμίζοντας έτσι ένα χειμερινό θέρετρο.

Τηρήθηκε μάλιστα ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη του σχεδιαστή, κατά τη διάρκεια του οποίου όλα τα μοντέλα είχαν συγκεντρωθεί για να τιμήσουν τον Karl Lagerfeld.

Οι καλεσμένοι μάλιστα, βρήκαν στις θέσεις τους προσκλήσεις στις οποίες απεικονίζονταν ο Karl Lagerfeld και η Coco Chanel μαζί με το μήνυμα «Ο ρυθμός συνεχίζεται»!

 

View this post on Instagram

 

Farewell to Karl ❤️ Thank you @Chanelofficial @virginieviard #KarlLagerfeld

A post shared by Lucia Pica (@luciapicaofficial) on

Και οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί, καθώς στην πασαρέλα εμφανίστηκαν μερικά από τα top models των 90s αλλά και της εποχής μας. Η Cara Delevingne, η οποία ήταν brand ambassandor του οίκου από το 2015 μέχρι και σήμερα, η Kaia Gerber που συνεργαζόταν με τον σχεδιαστή από το 2018, αλλά και η Penelope Cruz, η οποία ήταν πρέσβειρα του οίκου από το 2018 περπάτησαν στην πασαρέλα και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η δημιουργία που φόρεσε μάλιστα η Penelope δεν ήταν τυχαία. Η φούστα της συγκεκριμένα, είναι εκείνη που φόρεσε η ηθοποιός την πρώτη φορά που παρευρέθηκε σε show του οίκου ως fan το 1999.

Ολόλευκες δημιουργίες, πιε ντε πουλ μοτίβα και σούπερ θηλυκές γραμμές κυριάρχησαν στην τελευταία συλλογή του Karl Lagerfeld για τον γαλλικό οίκο.

Instagram @fashiontomax

 

Instagram @fashiontomax

 

Instagram @fashiontomax

 

Instagram @fashiontomax

 

Instagram @fashiontomax

 

Instagram @fashiontomax

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα