Celebrity μαμάδες και κόρες που μοιάζουν σαν αδερφές

Ο σοφός λαός λέει ότι το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά, αλλά στην περίπτωση αυτών των διάσημων μαμάδες με τις κόρες τους, δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο. Όχι επειδή οι κόρες δεν κληρονόμησαν το κάλλος των μαμάδων, αλλά γιατί οι μαμάδες τους είναι τόσο αγέραστες που θα μπορούσαμε να πάρουμε όρκο ότι αν δεν γνωρίζαμε τη σχέση τους, θα τις μπερδεύαμε για αδερφές. Τα γονίδια σίγουρα έκαναν το θαύμα τους και σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός πως έγιναν μανούλες σε πολύ μικρή ηλικία αυτές οι διάσημες μαμάδες, όχι μόνο μοιάζουν με τις κόρες τους, αλλά εύκολα θα μπορούσε κανείς να μπερδευτεί για τη σχέση συγγένειας που έχουν. Δείτε την παρακάτω λίστα και πείτε μας αν συμφωνείτε.

Lisa Bonet και Zoe Kravitz

Best date ever • #mamaandme

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) στις

Η Lisa Bonet έχει διαφορά με την κόρη της μόλις 21 χρόνια και σε συνδυασμό με τα ίδια πανέμορφα ψηλά ζυγωματικά, τα σκούρα, καφέ αμυγδαλωτά μάτια και το λεπτό πρόσωπο η Zoe Kravitz θυμίζει μια ελαφρώς μικρότερη εκδοχή της μαμάς της.

Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου0126_TZENI_MPALATSINOY_ME_TIN_KORI_TIS_AMALIA_1032015(2)

Η Αμαλία Κωστοπούλου που σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στην Αμερική, εκτός από τη εξυπνάδα αναμφίβολα έχει πάρει την γοητεία της μαμάς της. Mε εξίσου υπέροχο σώμα και ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά, σε ηλικία 23 ετών διαθέτει ήδη το δικό της κοινό του την ακολουθεί φανατικά, άλλα κάθε φορά που ποζάρει δίπλα στη μαμά της σχεδόν ξεχνάμε ότι είναι η γυναίκα που την έχει φέρει στον κόσμο.

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιαντού7000_EVELINA_PAPOYLIA_AFRODITI_LIANTOY_1072017(2)

Η Αφροδίτη Λιαντού είναι μόλις 18 ετών, σπουδάζει μουσική στο εξωτερικό και διαθέτει τα ίδια χρώματα και χαρακτηριστικά με τη μαμά της με αποτέλεσμα να μοιάζουν σαν δίδυμες.

Demi Moore και Rumer Willis

That moment when you realize you actually are becoming your mother #twinning #imnotmad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rumer Willis (@rumerwillis) στις

Η Rumer Willis είναι 27 ετών και σχεδόν σωσίας της μαμάς της Demi Moore. Και μπορεί να τις χωρίζουν περίπου 25 χρόνια, αλλά δεν διστάζουν να αυτοσαρκάζονται για την ομοιότητα τους,  φορώντας matching outfits και ποζάροντας στις ίδιες πόζες σαν δυο σταγόνες νερό.

Τάμτα και Άννυ8172_TAMTA_ME_TIN_KORI_TIS_ANI_11112015(2)

Η Τάμτα απέκτησε την κόρη της σε πολύ μικρή ηλικία, όταν ακόμη ζούσε στην Γεωργία. Είκοσι  χρόνια αργότερα, η Άννυ ζει στην Πάτρα, σπουδάζει στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και από ότι φαίνεται έχει υιοθετήσει το cool attitude και τις στιλιστικές ικανότητες της μαμάς  της, με αποτέλεσμα να μοιάζουν περισσότερο με αδερφές παρά με μαμά κόρη.

Reese Witherspoon και Ava Phillippe

Me and my girl?ready for #HotPursuit premiere! @avaphillippe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις

Η Ava Phillippe, μόλις 18 ετών, είναι σίγουρα η mini-me εκδοχή της 41χρονης ηθοποιού Reese Witherspoon, αφού δεν θα μπορούσαν να μοιάζουν περισσότερο. Με όμοια ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια και λευκό δέρμα εύκολα θα μπορούσε κανείς να τις περάσει για αδερφές εάν δεν τις ήξερε.

Robin Wright και Dylan PennNO JUST JARED USAGE Celebrities Attend The 69th Emmy Awards in Los Angeles. Pictured: Robin Wright, Dylan Frances Penn Ref: SPL1581797 170917 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

H 26χρονη κόρη της Robin Wright από ότι φαίνεται έχει κληρονομήσει γονιδιακά την ομορφιά αλλά και την αγάπη για την υποκριτική από την μαμάς της, με αποτέλεσμα στις κοινές τους εμφανίσεις να αποτελούν αχτύπητο δίδυμο μαζί και αρκετοί να δυσκολεύονται να τις ξεχωρίσουν.

Μαίρη Μηλιαρέση και Σοφιάννα Λαζαράκη5358_MERI_MILIARESI_ME_TIN_KORI_TIS_SOFINA_LAZARAKI_1412017(3)

Το μήλο φαίνεται πως έπεσε κάτω από τη μηλιά και για την Σοφιάννα Μηλιαρέση, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με την νεαρή μαμά της τόσο στο ψηλόλιγνο σώμα όσο και στο πρόσωπο με, αποτέλεσμα ο καλλιτεχνικός χώρος να αποτελεί μονόδρομος για τη μικρή βελτιωμένη έκδοση της Μαίρης Μηλιαρέση.

Εύη Αδάμ, Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου

adam-cancer-people-100

Σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για τρίδυμη ομοιότητα μιας και οι έφηβες κόρες της Εύης Αδαμ, Δανάη και Νεφέλη,  της μοιάζουν εκπληκτικά. H φωτογραφία από το περιοδικό People που ποζάρουν όλες μαζί αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο αφού είναι ξεκάθαρα ολόιδιες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα