#Catlovers του κόσμου ενωθείτε: Μια έκθεση αποκλειστικά για τη γάτα

Παγκόσμια Έκθεση Μορφολογίας Γάτας 2018 θα πραγματοποιηθεί 12 με 13 Μαΐου στον Ιππόδρομο του Δήμου Μαρκόπουλου στην αίθουσα Επιστημών. Περισσότεροι από 100 ιδιοκτήτες καθαρόαιμων φυλών, αλλά και γατών σπιτιού, από Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συμμετάσχουν με τις γάτες τους. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα λάβουν μέρος γάτες από τη φυλή Μανσκιν αλλά και άλλες φυλές όπως Singapura, η πιο μικρόσωμη γάτα του κόσμου, Περσικές, Εξωτικές, Βρετανικές κοντότριχες, Νορβηγικού δάσους, Σιβηρίας, Ragdoll, Main Coon, Sphynx, Αβυσσινίας, Σομαλίας. Στην έκθεση θα βρίσκονται επίσης οι αγαπημένες αλλά και εξέχουσες γατίσιες προσωπικότητες προς υιοθεσία, από το φιλοζωικό σωματείο «Μεριμνώ» και «Αδεσποτολόγιο».

Επιπλέον, για το αγαπημένο μας κατοικίδιο που έχει φέτος την τιμητική του θα πραγματοποιηθούν workshops, σεμινάρια και παρουσιάσεις. Οι λάτρεις των γατών θα έχουν την ευκαιρία να ενωθούν και να επικεντρωθούν στα οφέλη που κρύβονται στο να έχει κάποιος για κατοικίδιο γάτα, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και να μάθουν καινούργιες πληροφορίες για τις γλυκές και χνουδωτές φίλες τους.

Οι γάτες όμως δεν έχουν κατακτήσει μόνο τις καρδιές των ανθρώπων αλλά και το instagram. Αναμφίβολα ήταν το πιο διάσημο κατοικίδιο της χρονιάς που μας πέρασε και φυσικά οι αγαπημένοι μας celebrities δεν έχασαν ευκαιρία να ποζάρουν με τις γάτες τους και το instagram να πάρει φωτιά. Τα hastags #catlover και #catsofinstagram είναι από τα πιο δημοφιλή και οι γάτες σαρώνουν στα likes, με αποκορύφωμα την φωτογραφία της Taylor Swift με την αγαπημένη της Scottish fold που μετράει 41.7 εκατομμύρια likes. Εμείς συγκεντρώσαμε εκείνες μας που μας έκαναν να θέλουμε να ζουπίξουμε μια γατούλα αμέσως:

Amanda Seyfried

Amanda seyfried-1Miley Cyrus

cyrus

Miley-Cyrus-Kiki

cyrus(1) Ditta Von Teese

ditaTaylor Swift

TAYLORSWIFTKesha

KESHAΕσείς έχετε post με τις γάτες σας;

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα