Cara Delevingne: Γιατί έχει αρνηθεί ρόλους που της έχουν προταθεί για τον κινηματογράφο;

Το χρυσό κορίτσι της μόδας, στα 21 του χρόνια μετράει συνεργασίες που στέφθηκαν με επιτυχία αλλά και χρυσά συμβόλαια πολλών χιλιάδων ευρώ με μερικούς από τους πιο σημαντικούς Οίκους στον κόσμο.

Πρόσφατα μάθαμε πως θα συμμετάσχει στη δραματική τηλεοπτική σειρά με τίτλο Timeless και μάλιστα θα πρέπει να υποδυθεί ένα κορίτσι που κλαίει σε μια σημαντική σκηνή, γεγονός που αποτέλεσε πρόκληση για το νεαρό μοντέλο.

Με αφορμή λοιπόν το νέο της εγχείρημα η Cara μίλησε για την αγάπη της για την υποκριτική, η οποία μέχρι πρότινος δεν ήταν γνωστή στο κοινό. Συγκεκριμένα είπε πως το modelling είναι κάτι το οποίο την εκφράζει και το κάνει ευχαρίστως αλλά γνωρίζει πως είναι επάγγελμα με ημερομηνία λήξης οπότε την ενδιαφέρει να καλλιεργήσει άλλα ταλέντα και δεξιότητες. Συμπλήρωσε μάλιστα πως η μεγάλη της αγάπη είναι η υποκριτική και πως την πρώτη φορά που κλήθηκε να υποδυθεί έναν ρόλο, ένιωσε συναισθήματα που δεν ήξερε ότι υπάρχουν.

Γιατί όμως δεν την έχουμε δει μέχρι τώρα σε κάποια κινηματογραφική παραγωγή; Η ίδια αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πολλές προτάσεις στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να δεχτεί καμία. Ο λόγος; Όλοι οι ρόλοι που της πρότειναν είχαν σκηνές με γυμνό, και η Cara αρνείται να το κάνει καθώς όπως λέει, είναι κόντρα στις ηθικές της αρχές.

Αν αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα και το ταλέντο της στην υποκριτική είναι αντίστοιχο με αυτό του modelling, ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα τις αναστολές της και να τη θαυμάσουμε και στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε επίσης: Crop Tops: Το απόλυτο trend των τελευταίων σεζόν επιμένει σταθερά

Eco Lovers: Προσθέστε στην γκαρνταρόμπα σας οικολογικά ρούχα και αξεσουάρ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα