Candice Huffine: 6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε σχετικά με το πρώτο plus size μοντέλο της Pirelli

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Candice Huffine, μίλησε και μας έλυσε κάθε απορία για εκείνη. Μεγάλωσε στο προάστιο Marylands της Washington DC και ισχυρίζεται ότι έχει πάρει ‘μια πολύ αμερικανική, πολύ φυσιολογική ανατροφή: “Η παιδική μου ηλικία ήταν υπέροχη. Ήμουν πολύ “κοριτσίστικο” κορίτσι. Ήταν μέχρι το σημείο που (η μαμά μου) ρωτούσε στο νηπιαγωγείο μου αν μπορούσαν να αλλάξουν το χώρο που παίζουμε με κομματάκια από ξύλο αντί για άμμο γιατί λερωνόμουν πάρα πολύ. Ήμουν μαζορέτα- έκανα μαθήματα τραγουδιού, μαθήματα χορού… ξέρετε, όλα αυτά τα μικρά πολύ ολοκληρωμένα πράγματα. Ήμουν το αγαπημένο παιδί του δασκάλου. Έπαιρνα μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς, ήταν λοιπόν μια πολύ γλυκιά παιδική ηλικία με δαντελωτά φορέματα και τέτοια πράγματα. Με κουράζει να τα σκέφτομαι όλα αυτά στην πραγματικότητα. Ευχαριστώ μαμά”.
Αρχικά, δεν είχε ιδέα ότι θεωρούνταν ‘plus size’ στον κόσμο της μόδας. ‘’Φορούσα το νούμερο 6, έτσι νόμιζα ότι ήμουν πολύ ελκυστική. Ήμουν πρώτη λυκείου, με σφιχτό μικροσκοπικό σώμα και σκεφτόμουν ότι θα γίνω μοντέλο. Και τότε όταν συνήθως λέει, ‘’Πρέπει να χάσω 15 κιλά.’’ Εγώ έλεγα, ‘’Πώς το κάνεις αυτό;! Και τότε όταν επιτέλους έκανα συμβόλαιο, η προϋπόθεση ήταν ότι (αυτοί) θα με καταχωρούσαν στον plus πίνακα τους και εγώ ποτέ δεν κοίταξα πίσω.
Από κοντά υπέροχη, έχει ύψος 1,70, φοράει νούμερο 16 και αγαπάει τις καμπύλες της. ‘’Είμαι πραγματικά περήφανη για τον εαυτό μου που φοράω το νούμερο που φοράω. Δεν έχω κάνει καθόλου συμβιβασμούς. Κάνω τα νεαρά κορίτσια να λένε, ‘’Ευχαριστώ, μπορώ να δω πόσο χαρούμενη είσαι, μπορώ να καταλάβω ότι έφαγες ζυμαρικά χθες το βράδυ…’’ Αισθάνομαι ότι ήσυχα κάνω κάτι. Το να έχεις ένα τέτοιο σώμα απαιτεί δουλειά. Πρέπει να δουλεύω εξαιρετικά σκληρά για να το διατηρώ, αλλά νομίζω ότι είναι κυρίως ένα συναίσθημα: Αν αισθάνεσαι ότι είσαι λιγάκι φουσκωμένη και πρησμένη ή ότι ίσως έχεις κάποια παραπανίσια κιλά, φυσικά θα πρέπει να κάνεις αλλαγές για να το πετύχεις. Αλλά δεν υπάρχει πραγματική πίεση να πηγαίνεις στο γυμναστήριο κάθε μέρα. Επίσης το λέω αυτό όλη την ώρα, αλλά τα plus κορίτσια της βιομηχανίας είναι μερικά από τους πιο υγιείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου”.
Είναι αγαπημένη του μεγάλου φωτογράφου Steven Meisel και της σούπερ στυλίστριας Carine Roitfeld, της ομάδας πίσω από τη φετινή latex, cat woman και το θεματικό ημερολόγιο. ‘’Ήταν πραγματικά συναρπαστικό για εμένα να επιστρέφω με την ομάδα που ήξερα τόσο καλά. Είχα την αίσθηση ότι ήταν η οικογένεια της μόδας μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ να κάνω φωτογράφιση για την Pirelli για πρώτη φορά με οποιονδήποτε άλλο εκτός από αυτούς τους ανθρώπους”.
Θέλει να σταματήσει ο διαχωρισμός ανάμεσα στα straight και plus μεγέθη. ‘’Δεν χρειάζεται να είμαστε χωριστά πια. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φτάσουμε στο σημείο όπου εγώ θα μπορούσα να είμαι το επόμενο Cover Girl, επειδή ποιος λέει ότι επειδή δεν έχω ‘τέλειο’ σώμα ότι δεν μπορώ να είμαι εκπρόσωπος;’’

Διαβάστε ακόμη: 

Like the desert’s missed the rain: 5 λάθη που κάνουν οι γυναίκες με ξηρό δέρμα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα