Bye Bye Smoky eye: Πως θα τραβήξτε τα βλέμματα

Ξέρουμε ότι αγαπάτε το smoky eye, και εμείς το ίδιο, αλλά μήπως ήρθε ο καιρός της αλλαγής; Παρακάτω λοιπόν, σας προτείνουμε τρία εναλλακτικά makeup looks και tips, για να εντυπωσιάσετε το ΣΚ που ακολουθεί, αλλά και να ανανεωθείτε.

Heavy «metallic» girl

Τι θα λέγατε για heavy metal look; Λέγοντας Heavy, εννοούμε έντονο μεταλλικό, όχι κατάμαυρο (για όσους ακλουθούν αυτές τις μουσικές επιλογές).  Μεταλλική σκιά λοιπόν, την οποία μπορείτε να την απλώσετε με πινελάκι αλλά και με τα δάχτυλά σας, αν νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο. Αν όμως, θέλετε να αποκτήσετε  ένα πιο extreme «δραματικό» βλέμμα, απλά ανεβάστε την σκιά μέχρι τα φρύδια, μην σας πούμε και στα φρύδια. Τολμήστε!

Το κορίτσι του Μάη

skies,makeup

Τα 80s είναι εδώ! Χρησιμοποιήστε χρωματιστή σκιά και τίποτα άλλο, είστε έτοιμες. Τα χρώματα που σας προτείνουμε είναι έντονα για αυτό, σας συμβουλεύουμε να κινηθείτε σε φυσικούς παλ τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπό σας. Κίτρινο, κοράλλι και μπλε είναι αυτά που επιλέγουμε και αν πρόκειται να τα τολμήσετε κάντε το σωστά. Απλώστε σε ολόκληρο το βλέφαρο την σκιά. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ο τόνος του κάθε χρώματος, και να το tip για να κάνετε τη σωστή επιλογή: όλα είναι θέμα βάσης. Δοκιμάστε στο χέρι σας πορτοκαλί βάση με μπλε σκιά, μπεζ βάση με κίτρινη και κόκκινη βάση με κοραλλί σκιά. Do it girl και άφησέ τους με ανοιχτό το στόμα.

Lady Vamp

vampy look,makeup

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το ματ, vamp κραγιόν, σε απόλυτα καθαρή και ιδανικά λευκή επιδερμίδα. Το μόνο tip που έχουμε να σας δώσουμε είναι, να τοποθετήσετε επιπλέον concealer δίπλα στις άκρες των χειλιών, ώστε να τονισθεί το dark lipstick σας.

Hippies at heart

rihanna, purple haze lipstick

Η Rihanna μας μύησε σε αυτό το super cool χρωματισμό. Εξτασιασμένοι από τα makeup looks που είδαμε στο Coachella, επιλέγουμε την ιδιαίτερη αυτή μοβ – λιλά απόχρωση. Και πάλι θα σας πούμε, όχι στο πολύ μακιγιάζ και ναι στο καθαρό πρόσωπο, απλά ντύσου πρόχειρα και βάλε το μοβ κραγιόν σου.

– Της Τζένης Πάλλη

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για ένα από τα ωραιότερα looks των Olivia Palermo και Johannes Huebl

Αυτοί είναι οι λόγοι που μπορεί να σας χωρίσει ο σύντροφός σας

Breaking News! Επιτέλους τα ξηρά σαμπουάν Batiste στα Hondos Center!

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα