Brittany Murphy: Κυκλοφόρησε η τελευταία ταινία της αδικοχαμένης ηθοποιού
Έχουν περάσει περισσότερα από τέσσερα χρόνια από τότε που Brittany Murphy έφυγε από τη ζωή και η βιομηχανία του θεάματος αλλά και οι θαυμαστές της δεν έχουν συνέλθει ακόμη από την απώλεια. Η τελευταία ταινία που η αδικοχαμένη ηθοποιός ολοκλήρωσε πριν από τον πρόωρο θάνατό της ήταν ένα θρίλερ με τίτλο «Something Wicked».
Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τις επιπτώσεις που προκαλεί ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε μια οικογένεια και κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου στο Eugene του Όρεγκον, όπου γυρίστηκε. Όπως φαίνεται στο trailer το «Something Wicked» είναι ένα ερωτικό θρίλερ μυστηρίου που δυστυχώς περιλαμβάνει πολλές σκληρές σκηνές θανάτου. Λαμβάνοντας υπόψη τον αμφιλεγόμενο θάνατο της star, η κυκλοφορία της ταινίας είναι αρκετά δύσκολη στη χώνεψη.
Κεντρικοί ήρωες είναι δύο νεαροί εραστές με καταστροφικές τάσεις και η σεναριογράφος και παραγωγός του θρίλερ Joe Colleran δήλωσε: στον ξένο Τύπο: «Ένας ψυχίατρος παρατηρεί την επιδείνωση της σχέσης του ζευγαριού και έχει ως στόχο να καθορίσει τις δυνάμεις που οδηγούν στην τρέλα. Η Brittany πιστεύω πως γύρισε μία από τις καλύτερες σκηνές στην καριέρα της».
Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

Ποια σταρ μοιράστηκε φωτογραφίες αγκαλιά με τα παιδιά της στο Instagram;

Michael Jackson: 5 χρόνια μετά το θάνατό του κυκλοφορεί νέο άλμπουμ με τίτλο Xscape

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα