Breaking news: Ο Alexander Wang φεύγει από τον Balenciaga;

Ο Alexander Wang είναι ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές της γενιάς του, Αν και είναι μόλις 31 ετών, ο νεαρός που γεννήθηκε στο San Francisco, αλλά κατάγεται από την Taiwan, έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ δεν μπορούμε να φανταστούμε τι μας επιφυλάσσει για το μέλλον, καθώς όλες του οι συλλογές μας εκπλήσσουν ευχάριστα κάθε φορά.

Ασυμβίβαστος από τα πρώτα του βήματα ακόμα -δεν δίστασε να παρατήσει τις σπουδές του στο Parsons για να σχεδιάσει μια σειρά από κασμιρένια πουλόβερ– συνεχίζει να προτείνει νέες ιδέες και στιλ, μέσα από κάθε συλλογή ρούχων που υπογράφει.

Το 2012 ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση σε έναν από τους πιο ιστορικούς Οίκους, τον Balenciaga, τον οποίο κατάφερε να απογειώσει με το καινοτόμο βλέμμα του, που αντικατοπτρίζεται πλήρως στα σχέδιά του.

Μέχρι στιγμής λοιπόν η συνεργασία του με τον Balenciaga φαινόταν να προχωράει χωρίς προβλήματα, μιας και ο Οίκος δεν είχε οικονομικές απώλειες ενώ ήταν από τους πρώτους στη λίστα με τις προτιμήσεις των επωνύμων από όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι η Kering, η εταιρεία στην οποία ανήκει ο Balenciaga αποφάσισε πως δεν πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του σχεδιαστή. Αν και η πληροφορία δεν είναι πλήρως επιβεβαιωμένη, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η συλλογή που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Παρίσι θα είναι και η τελευταία που θα φέρει την υπογραφή του. Προς το παρόν πάντως δεν έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του προσώπου που θα τον διαδεχτεί, οπότε μένει να δούμε τι πρόκειται να συμβεί.

Διαβάστε ακόμα:

Είστε ξανθιά και θέλετε να αλλάξετε; Κάντε το όπως η Ashley Tisdale

Τα Sketchers είναι τα sneakers που θέλετε για τη νέα σεζόν

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα