Breaking news: Ο αγαπημένος τραγουδιστής όλων είναι πλέον παντρεμένος

Ο Ed Sheeran είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών. Τα τραγούδια του γίνονται όλα επιτυχίες και καταλήγουν στις πρώτες θέσεις των παγκόσμιων charts.

Ο Βρετανός μουσικός τον Ιανουάριο που μας πέρασε είχε παραδεχτεί ανοιχτά τον αρραβώνα με την αγαπημένη του, Cherry Seaborn. Το ζευγάρι είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί και ο έρωτάς τους συνεχίζεται αμείωτος!

Capital FM Jingle Bell Ball 2017 - Day Two, 02 Arena, London UK, 09 December 2017, Photo by Brett D. Cove Pictured: Ed Sheeran Ref: SPL1635721 101217 Picture by: Brett D. Cove / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Έτσι λοιπόν ο Ed Sheeran στην τελευταία του συνέντευξη έκανε γνωστό πως έχουν ήδη πραγματοποιήσει το γάμο τους, χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο σχετικά με ημερομηνία ή μέρος που σκέφτονται να παντρευτούν, εκείνος απλά σήκωσε το χέρι και έδειξε τη βέρα του!

Μετά τα συγχαρητήρια και το ξάφνιασμα του δημοσιογράφου, ο Ed Sheeran εξήγησε πως δεν του αρέσει να κάνει τίποτα που να παίρνει δημοσιότητα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα