Breaking news: Η νέα συνεργασία των H&M είναι το καλύτερο fashion νέο των τελευταίων ημερών

Αγαπάμε την H&M γιατί στα καταστήματά της μπορούμε να βρούμε ρούχα και αξεσουάρ σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και φυσικά σε πολύ προσιτές τιμές, κάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο πλέον. Ένας άλλος λόγος που η σουηδική εταιρεία έχει μια σημαντική θέση στην καρδιά μας, είναι γιατί τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο κάνει συνεργασίες με γνωστούς Οίκους, δίνοντας στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει designer κομμάτια με χαμηλό κόστος.

balmain, H&M, sunergasia

Μετά από συνεργασίες όπως αυτή με τον Karl Lagerfeld, τον Jimmy Choo, τον Lanvin, τη Sonia Rykiel, τον Marni, τον Alexander Wang και πολλούς άλλους, πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε η νέα «σύμπραξη» του brand με έναν Οίκο που ιδιαιίτερα τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους του κόσμου της μόδας. Χθες το βράδυ λοιπόν στα Billboard Music Awards o Olivier Rousteing έφτασε το κόκκινο χαλί με τις  Jourdan Dunn και Kendall Jenner οι οποίες φορούσαν σύνολα που πιστέψαμε αρχικά ότι ανήκουν στον Balmain, τον οποίο και διευθύνει καλλιτεχνικά. Όταν ρωτήθηκαν όμως, απάντησαν ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για τα πρώτα looks από την επερχόμενη συνεργασία του Balmain με την H&M. Τέλεια τα νέα;

Όπως καταλαβαίνετε τα social media πήραν φωτιά και λίγο αργότερα μάθαμε πως στις 5 Νοεμβρίου του 2015 η εν λόγω συλλογή θα λανσαριστεί σε όλο τον κόσμο. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί σε λίγο καιρό περιμένουμε και περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα:

Mad Video Music Awards 2015: Όλες οι λεπτομέρειες για το πιο ανατρεπτικό μουσικό θέαμα

13 παστέλ κομμάτια για την άνοιξη που δεν μπορούμε να αντισταθούμε

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα