Breaking News! H Poppy Delevingne είναι το πρώτο Jo Malone London Girl

Γνωστή για το υπέροχο στυλ της, η Poppy Delevingne είναι το πρώτο Jo Malone London Girl που εντάσσεται στο παγκοσμίου φήμης άρωμα, εκπροσωπώντας το πνεύμα του οίκου, την κομψότητα, την πρωτοτυπία και τη φιλοξενία.

«Φοράω το Red Roses από τα 22 μου χρόνια. Το πρώτο πράγμα που με τράβηξε στον σύζυγό μου ήταν το άρωμα του, και όταν τον ρώτησα ποιό είναι μου απάντησε, το Amber & Lavender. Το σπίτι μου είναι γεμάτο με Jo Malone London κεριά ενώ στον γάμο μου το άρωμα που κυριαρχούσε ήταν το Orange Blossom, το οποίο εξακολουθεί να με συνεπαίρνει. Η Jo Malone London είναι κομμάτι της ζωής μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη από το να συνεργαστώ με έναν οίκο που αγαπώ τόσο πολύ,» λέει το Jo Malone London Girl, Poppy Delevingne.

Poppy Delevingne Profile Image

Με την διεθνή καριέρα της ως μοντέλο, σχεδιάστρια και πρεσβευτή της μόδας, η Poppy είναι η ιδανική επιλογή για να εκπροσωπήσει την Jo Malone London παγκοσμίως. Γεμάτη με ιδέες, θα προσφέρει την εμπειρία και τον δυναμισμό της σε αρκετά από τα επερχόμενα project κατά την διάρκεια του επόμενου έτους. H Poppy θα δημιουργήσει και θα φιλοξενήσει μια σειρά από εκδηλώσεις, ενώ θα μοιραστεί την αγάπη της για τον οίκο με όλους τους φίλους της ανά τον κόσμο. «Η Poppy είναι τόσο αφοσιωμένος και ζωηρός χαρακτήρας που έχει τεράστια διεθνή απήχηση. Ως λάτρης της Jo Malone London και πραγματικό Αγγλικό ρόδο, είναι σαν μια απίστευτα φυσική εξέλιξη. Η προσωπικότητα της Poppy είναι εθιστική, δίνει ζωή στους γύρω της και μια διασκεδαστική αίσθηση σε ότι και να κάνει,» λέει ο Global General Manager, Jean-Guillaume Trottier.

Δείτε ακόμα:

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα βερνίκια για gel μανικιούρ στο σπίτι

Κρέμες εντατικής ενυδάτωσης που κοστίζουν κάτω από 20€. Don’t mind if we do!

Wow! Δείτε το νέο τέ-λει-ο look της Ναταλίας Γερμανού

Breaking News! Επιτέλους τα ξηρά σαμπουάν Batiste στα Hondos Center!

H Dakota Johnson δεν είναι πια η Anastasia Steele από το 50 Shades of Grey

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα