Breaking News: H Kim Kardashian είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της

Όταν θέλεις κάτι πολύ γίνεται. Αρκεί να το θέλεις πάρα πολύ. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Kim Kardashian η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Το νέο επιβεβαίωσε η περήφανη μαμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναρτώντας αυτή τη φωτογραφία και εκφράζοντας την χαρά της. «Συγχαρητήρια!!!!!!! Ανυπομονώ να γνωρίσω το καινούριο αξιαγάπητο πλασματάκι σας. Είναι τόσο χαρούμενη για εσάς παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!», με αυτή τη λεζάντα η momager Kris Jenner ευχήθηκε στο παιδί της.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό, είχε ανακοινωθεί στην 34χρονη- η οποία έχει μία κόρη την North καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Kanye West, πως δεν θα μπορέσει να ξανακάνει παιδί. Η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε πως προσπαθεί συνεχώς και πως δεν πρόκειται να το “βάλει κάτω”. Και το πέτυχε, και σύντομα θα χαρίσει ένα αδερφάκι στην North. Λέτε να λέγεται South West;

Όπως και να έχει το ευχάριστο γεγονός θα αποκαλυφθεί με όλες τις λεπτομέρειες στο επόμενο επεισόδιο του «Keeping Up With the Kardashians» στο E!.

«Μόλις πήρα την εξέταση αίματος και είμαι έγκυος», λέει η 34χρονη Kim στην αδερφή της Khloe, η οποία υποδέχεται τα νέα με κραυγές ενθουσιασμού.

Συγχαρητήρια!

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα