Breaking news: Γέννησε η Chiara Ferragni

Γέννησε η Chiara Ferragni και φυσικά ο κόσμος του Instagram έχει ενθουσιαστεί με τα νέα. Η πιο διάσημη fashion blogger του κόσμου έφερε χθες στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Fedez, ο οποίος της είχε κάνει πρόταση γάμου με κινηματογραφικό τρόπο ενώ μαζί πριν από κάποιους μήνες είχαν ανακοινώσει και πάλι μέσω Instagram ότι η Chiara είναι έγκυος.

Από την πρώτη στιγμή λοιπόν που έγινε γνωστό το γεγονός περισσότερο η Chiara αλλά και ο Fedez μοιράζονταν με τους fans τους φωτογραφίες αλλά και πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη της blogger. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η ιδρύτρια του The Blonde Salad είχε αποκαλύψει ότι ο γιατρός της διαπίστωσε ότι το μωρό δεν αναπτύσσεται ακριβώς όπως θα έπρεπε και της συνέστησε να ξεκουραστεί προκειμένου να μην κινδυνεύσει. Με ένα post λοιπόν είπε στους fans της ακριβώς τι συνέβαινε ενώ παράλληλα απολογήθηκε για το ότι το feed της θα έπαυε για λίγο να είναι τόσο συναρπαστικό, μιας και αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες δουλειές της προκειμένου να ακολουθήσει τις οδηγίες του γιατρού της και να ξεκουραστεί μέχρι να γεννηθεί ο Leo.

fedez

Ακόμα μία πρωτοτυπία που ανήκει στην Chiara είναι πως δε δίστασε να ανακοινώσει το όνομα του γιου της πολύ νωρίς, σε αντίθεση με άλλες celebrities που περιμένουν τη γέννηση του παιδιού τους και μετά κάνουν γνωστό και το όνομα που σκοπεύουν να του δώσουν. Μάλιστα εξήγησε και πώς προέκυψε το συγκεκριμένο όνομα. Έχοντας περάσει ένα διάστημα κατά το οποίο έκανε διάφορες σχέσεις που αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αυτό που έψαχνε, έκανε τατουάζ δύο λιοντάρια στο δεξί της χέρι που για την ίδια συμβόλιζαν την πραγματική αγάπη. Μετά από αυτό γνώρισε τον Fedez και έτσι όταν έμεινε έγκυος αποφάσισαν να δώσουν το όνομα Leone στο αγοράκι τους.

ferragni chiara baby-1

fedez

Το ποστ, που μοιράστηκαν και οι δύο στο Instagram, απέσπασε πολύ γρήγορα εκατομμύρια likes και σχόλια. Είμαστε βέβαιοι ότι ο μικρός Leo θα γίνει πολύ διάσημος σύντομα, μιας και οι γονείς του ήδη τον έχουν εμφανίσει στα Social Media, από τις πρώτες κιόλας ώρες της ζωής του.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα