Bradley Cooper- Irina Shayk: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους

Μία βόλτα για δύο απόλαυσαν μητέρα και κόρη χθες στο Los Angeles και όπως ήταν φυσικό απέσπασαν όλα τα βλέμματα. Δε μας προκάλεσε έκπληξη βέβαια το γεγονός, αφού το top- model Irina Shayk περνά πολλές ώρες με την κόρη της και οι κάμερες δε σταματάνε να την απαθανατίζουν με τη μικρή Lea de Seine η οποία αυτόν τον μήνα θα κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής. Όσον αφορά το μπαμπά Bradley Cooper, δυστυχώς δε μπόρεσε να συνοδεύσει την οικογένειά του στη βόλτα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

daughter irina skayk

Η Lea de Seine, που μοιάζει πολύ στον διάσημο μπαμπά της -μάλιστα έχουν και τα ίδια μάτια- φορούσε το πιο χαριτωμένο baby pink χρώμα και μπορούμε να πούμε πως από την τελευταία φορά που την είχαμε δει έχει αλλάξει πολύ αφού έχει περισσότερα μαλλάκια.

irina shayk daugther

Πρώτη φορά που μάθαμε για την εγκυμοσύνη της Irina ήταν το Δεκέμβρη του 2016 και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος είναι πως πριν ένα μόλις μήνα είχε περπατήσει στο ετήσιο show της Victoria’s Secret ούσα ήδη σε ενδιαφέρουσα. Όσο για την επισημοποίηση της σχέσης τους; Η αλήθεια είναι πως τόσο ο Bradley όσο και η Irina είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή και δεν αφήνουν πολλές πληροφορίες να διαρρεύσουν. Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι πως έχουν αρραβωνιαστεί, ενώ η Irina φορά και ένα μεγάλο δαχτυλίδι που δεν μας αφήνει αμφιβολίες. Σε ποιον λέτε ότι μοιάζει η μικρή;

bradley irina

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα