Brad Pitt – Angelina Jolie: Συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών τους

Brad Pitt – Angelina Jolie: Συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών τους

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt κατέληξαν σε μια φιλική συμφωνία για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, αποφεύγοντας έτσι μια δυσάρεστη δίκη, αναφέρουν σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο 2016, έπειτα από δύο χρόνια γάμου και ένδεκα χρόνια σχέσης. Είναι γονείς έξι παιδιών, από τα οποία τα τρία είναι βιολογικά παιδιά τους.

«Μια συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών συνήφθη πριν από δύο εβδομάδες και υπογράφηκε από τα δύο μέρη και τον δικαστή», αναφέρει η δικηγόρος της Angelina Jolie, η Samantha Bley DeJean, σε ανακοίνωση που αναμεταδόθηκε από πολυάριθμους ιντερνετικούς ιστότοπους οι οποίοι ειδικεύονται στη ζωή των διασημοτήτων.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, η συμφωνία αυτή «βασίζεται στις συστάσεις» που έγιναν από έναν ειδικό. Η Angelina Jolie ήθελε αρχικά να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο Brad Pitt ζητούσε κοινή επιμέλεια.

Οι όροι της φιλικής συμφωνίας είναι «εμπιστευτικού χαρακτήρα για να προστατευθούν καλύτερα τα συμφέροντα των παιδιών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Το ζευγάρι αποφεύγει έτσι μια δίκη που επρόκειτο να αρχίσει στις 4 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες.

Το διαζύγιο των δύο ηθοποιών, οι οποίοι δεν είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο, δεν έχει ωστόσο διακανονιστεί, ιδιαίτερα όσον αφορά τη διανομή της περιουσίας. Το πρώην ζευγάρι ζήτησε από τον δικαστή προθεσμία μέχρι τον Ιούνιο για να φθάσουν σε κάποιο πεδίο συνεννόησης.

Πηγή: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα