Brad Pitt – Angelina Jolie: Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες μετά το διαζύγιο!

Brad Pitt – Angelina Jolie: Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες μετά το διαζύγιο!

Σάλος είχε προκληθεί στα media διεθνώς όταν στις 9 Σεπτεμβρίου το 2016, το πιο glamorous ζαυγάρι του Hollywood, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιόςκατέθεσε αίτηση διαζυγίου με αιτία τις αγεφύρωτες διαφορές, ενώ ζητούσε να έχει και την αποκλειστική επιμέλεια των 6 παιδιών τους.

Η αλήθεια είναι πως οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν πάψει λίγο πριν τη δημοσίευση του χωρισμού τους και από τότε δεν τους έχουμε ξαναδεί μαζί. Ωστόσο, σήμερα κυκλοφόρησαν στον Τύπο φωτογραφίες με τον Brad Pitt και την Angelina Jolie δίπλα-δίπλα, σαν τον παλιό καλό καιρό! Φυσικά δεν πρόκειται για επίσημη εμφάνιση, αλλά για φωτογραφίες από έναν paparazzo, οι οποίες και βρέθηκαν να κοσμούν το εξώφυλλο του περιοδικού WHO,  με τίτλο που ισχυρίζεται πως συναντήθηκαν για να προσπαθήσουν κάποια πιθανή επανασύνδεση, αλλά οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες!

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie πήγαν λοιπόν σε γραφείο του Beverly Hills για να οριστικοποιήσουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες στο διαζύγιό τους, σχετικά με τα 6 παιδιά τους, τον Maddox, τον Pax, τη Zahara, την Shiloh, την Vivienne και τον Knox. Σύμφωνα πάλι με το WHO Magazine, η συνάντηση αυτή διήρκησε 3 ώρες. Μάλιστα, συνάντησή τους είχε προηγηθεί και την περασμένη εβδομάδα και στις 30 Ιανουαρίου! Πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού είπαν στο περιοδικό:

«Έχουν συναντηθεί ξανά από κοντά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Είναι μέρος της διαδικασίας που ακολουθούν για να φτιάξουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα παιδιά τους στο πλαίσιο του διαζυγίου. Οι συναντήσεις γίνονται για να εξασφαλιστεί ότι κινούνται πλέον σε μια πιο ειρηνική κατεύθυνση»

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In this week’s magazine, WHO EXCLUSIVELY has brand new photos of Brad Pitt with Angelina Jolie as they try to “make it work” again… PLUS the MKR favourite that won’t be able to have kids.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WHO Magazine (@whomagazine) στις


Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα