Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά σ’ αυτό που ετοιμάζει ο Alexander Wang

Αν και είναι μόλις 31 ετών, ο νεαρός που γεννήθηκε στο San Francisco, αλλά κατάγεται από την Taiwan, έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ δεν μπορούμε να φανταστούμε τι μας επιφυλάσσει για το μέλλον, καθώς όλες του οι συλλογές μας εκπλήσσουν ευχάριστα κάθε φορά.

Η πρώτη του ολοκληρωμένη γυναικεία συλλογή, είδε το φως της δημοσιότητας το 2007 και ήταν η αρχή μιας καριέρας που ενδεχομένως ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί. Νωρίτερα βέβαια ήδη δούλευε στον χώρο κάνοντας συνεργασίες με πολλά brands. Όταν ρωτήθηκε το 2009 για τους προσωπικούς του στόχους και όραμα, από γνωστό περιοδικό, απάντησε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι «να φτιάχνει ρούχα που τα κορίτσια θα θέλουν απεγνωσμένα να φορέσουν» και τελικά αυτό ακριβώς πέτυχε ειδικά μέσα από τις συλλογές του για τον ιστορικό Oίκο Balenciaga, τον οποίο ανέλαβε το 2012.

Ασυμβίβαστος από τα πρώτα του βήματα ακόμα -δεν δίστασε να παρατήσει τις σπουδές του στο Parsons για να σχεδιάσει μια σειρά από κασμιρένια πουλόβερ– συνεχίζει να προτείνει νέες ιδέες και στΙλ, μέσα από κάθε συλλογή ρούχων που υπογράφει.

Εκτός των άλλων δεν διστάζει να αυτοσαρκάζεται και να κοροϊδεύει την φρενίτιδα των fashion freaks, το σνομπ ύφος των high fashion brands αλλά και τη δομή της κοινωνίας γενικότερα, μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες που χρησιμοποιεί για την προώθηση της δουλειάς του.

Φέτος λοιπόν, ο Alexander Wang κλείνει δέκα χρόνια στον χώρο της μόδας και αποφάσισε να το γιορτάσει με έναν διαφορετικό τρόπο. Αυτή τη φορά λοιπόν πρόκειται να κυκλοφορήσει μία capsule συλλογή η οποία θα αποτελείται από τα 10 αγαπημένα κομμάτια του κοινού από όλες τις συλλογές του μέχρι τώρα. Ο κόσμος λοιπόν θα έχει τη δύναμη να επαναφέρει στην αγορά ένα κομμάτι που κυκλοφόρησε το 2009.

Πώς γίνεται αυτό; Μπορείτε να μπείτε στο www.alexanderwang.com και να ψηφίσετε το αγαπημένο σας. Επιπλέον μπορείτε να συμμετέχετε στον εορτασμό των 10 χρόνων ανεβάζοντας μία φωτογραφία με το αγαπημένο σας στιγμιότυπο από τα catwalks του Alexander Wang στο Instagram ή στο Twitter με hashtag #WANG10 και να έχετε την ευκαιρία να τη δείτε να δημοσιεύεται στον λογαριασμό  @AlexanderWangNY.

Πρωτότυπο, δε νομίζετε;

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η επιστολή της για το δημοψήφισμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει τo ιδανικό ρόφημα για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα